Lista mașinilor premium (la mâna a doua) cu care poți să epatezi când ieși pe stradă

Autor: Marius Vișan 21 aug. 2020 Second-hand

Impresionarea vecinilor se poate face cu mult mai puțin decât credeți. Există mașini la mâna a doua care arată mult mai scumpe decât sunt de fapt.

Așadar, dacă vreți să vă îmbunătățiți imaginea atunci când ieșiți pe stradă și vreți să economisiți bani, iată o listă cu mașini care arată bine, chiar și la mâna a doua, dar cu prețuri accesibile. Când spunem accesibile ne referim la prețuri de maximum 5.000 – 6.000 de euro.

Intră în Galeria Foto

99Vehicles recomandă aceste cinci modele

5. Jeep Grand Cherokee

Pe lângă designul exterior impunător, în Jeep Grand Cherokee spaţiul este la discreţie pentru cinci adulţi şi bagajele lor, iar confortul este asigurat de fotolii mari şi moi. Sunt de apreciat şi spaţiile de stocare, precum şi spaţiul pentru cap, coate şi picioare din spate – se vede că Jeep are o tradiţie îndelungată în acest domeniu! La interior se găsesc materiale de calitate: pielea, materialele plastice şi inserţiile ornamentale din lemn poros arată excelent. Grand Cherokee are performanţe bune pe asfalt şi foarte bune offroad.

4. Mercedes-Benz ML320

Mercedes-Benz ML320 are un design exterior care a îmbătrânit frumos, iar la interior există numeroase porțiuni acoperite cu piele și materiale de calitate. Este extrem de plăcut la condus, liniştitor, şi rămâne un rival veritabil pentru orice alt SUV premium de pe glob. Motorul și cutia sunte destul de rezistente, însă costurile de întreținere sunt destul de mari.

3. Volkswagen Touareg

Prium SUV premium VW a făcut furori la vremea lansarii sale. Touareg este un echilibru ideal de confort, design modern, interior ergonomic, lux şi motoare fiabile.

2. Audi A8

Audi A8 exprimă seriozitate şi soliditate. Audi este una dintre companiile auto care încearcă să uniformizeze designul întregii game de modele şi se pare că a reuşit, fiindcă A8 arată aproape la fel ca oricare alt Audi. O limuzină premium trebuie să aibă un interior foarte bun, iar Audi A8 nu face excepţie, chiar dacă are deja mai mulți ani vechime.

1.Volkswagen Phaeton

Volkswagen Phaeton a fost gândit ca rival pentru mult-aprecierile Audi A8, BMW Seria 7 și Mercedes-Benz Clasa S, Phaeton nu s-a dovedit o mașină care să aibă succes la public. Prețul foarte mare i-a descurajat pe mulți.  Această mașină, în dotarea de top, costa la momentul lansării peste 90.000 de euro, însă, în prezent, ea poate fi cumpărată chiar și cu 5.000 de euro de pe site-urile cu mașini la mâna a doua.

Sursă video: 5 Mașini IEFTINE care te fac să pari BOGAT / 99Vehicels

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Netcarshow.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide