Mercedes-Benz Clasa C sau Audi A4, ce mașină ți-ai cumpăra cu 6.000 de euro? Sunt două break-uri premium care merită toată atenția

Autor: Marius Vișan 22 sept. 2020 Second-hand

Unii oameni iubesc SUV-urile, în timp ce alţii găsesc mai atrăgătoare berlinele sau hatchback-urile. Dar ştim că mai există și entuziaşti care iubesc break-urile, iar dacă acestea sunt și premium cu atât mai bine. Pentru ei am căutat două oferte de pe mobile.de care merită verificate: un Audi A4 și un Mercedes-Benz Clasa C, ambele cu o vechime de aproximativ 10 ani.

Ambele sunt branduri germane, cu pretenții de fiabilitate, trăsături premium, diesel, ani de fabricație care nu depășesc 2010 și 2011, și care se vând pentru 6.000 de euro. Chiar dacă sunt la mâna a doua, știm că pe unii români nu i-ar deranja acest aspect, mai ales că mașinile sunt vândute în Germania.

Audi A4 (B7) 2.7 TDI – 6.000 de euro

Intră în Galeria Foto

Kilometraj – 233.556 km
Motor cu o putere de 144 kW – 199 CP
Combustibil – Diesel
Transmisie – Automată
Prima înmatriculare – Luna mai 2010

Mercedes-Benz C-Class T-Model C 200 – 6.000 de euro

Intră în Galeria Foto

Kilometraj – 200.000 km
Motor cu o putere de 100 kW – 136 CP
Combustibil tip – Diesel
Transmisie – Automată
Prima înmatriculare – Luna octombrie 2011

Break-urile sunt cele mai bune mașini de familie

Break, station wagon, estate sau combi sunt termeni folosiți pentru a descrie o mașină cu o caroserie similară unei berline, dar care are zona de spațiu util din spate extinsă.

Stilul caroseriei este similar cu al unui autoturism hatchback, însă break-urile sunt mai lungi și au linia acoperișului extinsă rezultând o suprafață amplă pentru bagaje și mărfuri mici. Break-urile erau catalogate ca mașini de familie, asta până când SUV-urile să acapareze toată atenția publicului.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: mobile.de


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide