Cinci mașini de familie care costă sub 4.000 de euro – FOTO

Autor: Marius Vișan 11 feb. 2021 Știri auto

Pentru mulți clienți, cumpărarea unei mașini de familie încăpătoare este una dintre prioritățile de top.

Decizia este influențată și de faptul că familia este numeroasă, astfel bagajele se înmulțesc și ele, iar asta înseamnă că este nevoie de o mașină foarte spațioasă.

Lista cu mașini de familie sub 4.000 de euro

Dacia Lodgy (2013) – 3.700 de euro

Dacia Lodgy e primul monovolum Dacia din istorie, dar expertiza celor de la Renault în vehicule de familie a dus la un pachet cât se poate de practic pentru prețul cerut.

Ai multe lucruri de mutat? Sau poate că trebuie să transporți mulți oameni. Atunci un monovolum este calea de urmat. Dacă ai o familie mare și ești în căutarea unei mașini second-hand sub 4.000 EURO, una dintre opțiuni poate fi Dacia Lodgy.

Exemplarul din imagine are un motor de 1,2 litri și un rulaj de
116.758 de km. Însă oferă ”kilometri” de spațiu pentru pasagerii din spate şi un portbagaj imens.

Intră în GALERIA FOTO

Top 5 mașini de familie sub 4.000 de euro pe care poți să le cumperi de pe mobile.de

Ford Tourneo (2010) – 3.899 de euro

Nu este o dubă, dar spațiul interior pe care în oferă Ford Tourneo e foarte generos. Pot fi montate și măsuțe pentru cei din spate și are o grămadă de spații de depozitare, iar calitatea materialelor este decentă. Are un motor diesel de 1,8 litri și un rulaj de 170.000 km.

Skoda Superb (2005) – 3.990 de euro

Mult spațiu pentru pasagerii din spate și un portbagaj imens, cam acestea ar fi cele mai importante puncte forte ale berlinei cehe (sau germane). Totodată, Superb reușește într-o oarecare măsură să emane un aer de mașină premium, deși prețurile pentru exemplarele la mâna a doua sunt foarte accesibile.

Top 5 mașini de familie sub 4.000 de euro pe care poți să le cumperi de pe mobile.de

Honda CR-V (2005) – 3.750 de euro

O mașină orientată spre confort, cu dotări gândite pentru a le face viața mai ușoară părinților. Modelul de față are un rulaj destul de mare, 257.000 km, dar compensează prin dotările de la interior (scaune încălzite, tapițerie din piele, climatizare etc.)

Top 5 mașini de familie sub 4.000 de euro pe care poți să le cumperi de pe mobile.de

Opel Zafira ( 2010) – 3.950 de euro

Este unul din cele mai populare monovolume din Europa. Zafira este o mașină atrăgătoare și versatilă. Spațiul din spate devine uriaș când ultimul rând de scaune este culcat. Exemplarul de față are un rulaj de 164.000 km.

Top 5 mașini de familie sub 4.000 de euro pe care poți să le cumperi de pe mobile.de

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: mobile.de


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide