Top cinci motoare Volkswagen de care trebuie să te ferești. Sfaturi de la șoferii „pățiți”

Autor: ProMotor 03 oct. 2020 Second-hand

Volkswagen este una dintre cele mai iubite branduri auto în România. Indiferent de stilul pe care îl cauți la o mașină Volkswagen le acoperă aproape pe toate: Căutați un sedan de încredere precum Passat? Ce zici de o plimbare cu o compactă iconică precum Beetle? Sau dacă ai nevoie de mai mult spațiu de încărcare există destule SUV-uri, iar cei care vor o mașină de oraș au la dispoziție Golf sau Polo. Deci, Volkswagen satisface aproape toate gusturile și nevoile.

Ca orice mașină, și cele produse de Volkswagen au părți bune și părți mai puțin bune. Dacă ne referim la mașini second hand partea cea mai importantă ar fi motorul, de aceea, cei care vor o mașină rulată, trebuie să știe ce modele este mai problematice.

Top 5 motoare Volkswagen de care să fugi (mașini SH)

Canalul de YouTube 99Vehicles a alcătuit un Top 5 motoare Volkswagen de care să fugi. Topul se bazează pe informații primite de la clienții care au avut o mașină Volkswagen și care au ajuns cu ea în service.

5. Motorul 1.6 TDI cu 105 CP

Probleme la pompa de înaltă presiune. Un șofer „pățit”, care s-a confruntat cu această problemă, a trebuit să achite 13.000 de lei pentru reparații, cu piese second hand și manoperă realizată într-un service de cartier (nu reprezentanță).

4. 1.2 TSI 105 CP

Motor foarte zgomotos, cu un consum mare de ulei și probleme cu distribuția.

3. 1.4 TSI Twincharger

Probleme cu pistoane, fisuri ale blocului motor, defecțiuni la turbocompresor și un consum mare de ulei.

2. 1.8 TSI 160 CP (2008 – 2012)

Probleme cu distribuția și un consum mare de ulei.

1. 2.0 TSI 211 CP

Aceleași probleme ca la 1.8 TSI 160 CP: consum mare de ulei, probleme cu distribuția și costuri mari de întreținere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: netcarshow.com



Comentarii
Inchide