Tot ce spui poate fi folosit împotriva ta

Autor: Alexandru Banu 31 mai 2017 Utile
Tot ce spui poate fi folosit împotriva ta

Că te duci la un SH, că te duci la o reprezentanţă, odată ce ai intrat pe uşă, eşti al lor. Eşti o pradă destul de uşoară dacă nu ne asculţi. Chiar şi atunci când te duci însoţit cu cineva care-ţi ţine spatele. Iată 4 vrăjeli care merg peste tot în lume, fie că vorbim de SUA, fie că e România (via Autoblog).

 

1.       Nu sta la cafele, nu pune botul la prăjiturele. Dealer-ii te ţin la vorbe până devii prietenul lor şi începi să le accepţi covoraşele în loc de discount-uri. Fii la obiect cu ei, fă testul şi pleacă să vezi şi alte maşini. Aşa o să-i sperii şi încep să dea discount-uri adevărate. Dacă văd că nu te-a megaimpresionat oferta lor şi că te duci şi la alţii, încep să lase garda jos şi să stea la picioarele tale.

2.       Nu te plânge că nu ai bani suficienţi, că nu ai timp de umblat. Nu le da de înţeles că eşti slab şi neajutorat. Te vor mitralia odată ce află despre tine că nu-ţi permiţi aia, alta sau cealaltă. Vor încerca să-ţi bage pe gât metode de finanţare (bănci, rate pe mai mulţi ani) şi o dată cu ele opţiuni care saltă preţul maşinii.

 

3.       Nu accepta pachete de genul – maşină, avans şi rate prin noi sau prin partenerii noştri. Fă o prospecţie, vezi ce bănci au cele mai bune oferte. Din comoditate, sigur că eşti tentat să rezolvi totul cu ei, ca să nu mai alergi ‘colo şi dincolo. Dar gândeşte-te că dacă faci un credit, s-ar putea ca un 0.1% dobândă mai mare timp de 4 ani să însemne câteva sute de euro cu care ai putea să-ţi faci un city break. Aşa că mai bine stai câteva ore pe net şi vezi care bancă are oferta mai bună şi foloseşte-te de ea.

 

4.       Dealer-ii promovează oferte, iar cand ajungi acolo, oferta nu mai e. Ăsta e un truc vechi. Te duci pentru o dacie la 4.000 de euro ofertă specială şi ei îţi spun că s-a terminat stocul, dar au la 5.000 de euro. Pleacă imediat! Nu încearcă decât să te facă să cumperi o altă maşină după ce te-au pus pe drumuri cu o ofertă mincinoasă. Poate că dacă le întorci spatele, vor scoate Loganul ăla la 4.000 de euro de la naftalină şi o să le devii client.

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide