UNIQA lansează sistemul digital care soluţionează daunele uşoare în 30 de minute

Autor: Marius Vișan 24 iul. 2019 Utile
UNIQA lansează sistemul digital care soluţionează daunele uşoare în 30 de minute

UNIQA Asigurari lanseaza în premiera în România un asistent digital care simplifică procesul de notificare a daunelor. Asistentul digital ANA oferă cea mai simplă soluţie de notificare a daunelor si despagubire pentru daunele care nu depasesc 500 de euro. Serviciul este disponibil pentru clientii care au incheiata o asigurare CASCO la UNIQA. 

Asistentul digital ANA va ajuta clienţii care deţin poliţe CASCO să afle în 30 de minute care este propunerea de despăgubire pentru dauna masinii. Mai exact, atunci cand vrea sa semnaleze o avarie, clientul transmite o notificare prin intermediul asistentului digital, care poate fi accesat pe site-ul companiei, sau prin intermediul call-centerului care directioneaza clientul către ANA.

Avizarea daunelor uşoare se face exclusiv online, după ce clientul urmează câţiva paşi privind identificarea şi descrierea daunei. Clientul este primeste pe loc oferta de despagubire, urmand sa isi aleaga singur unitatea de service auto si calitatea reparatiei.

Cei care au daune cu valoare mai mare de 500 de euro, pot utiliza, de asemenea, ANA pentru notificarea daunelor. În functie de complexitatea daunei, acestia vor fi ghidati in urmatorii pasi ai procesului de constatare si emitere a propunerii pentru despagubire a daunei de catre o echipa dedicata.
 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide