Cât costă Ford Bronco în România? Cel mai rezistent și mai versatil SUV se vinde pe Autovit

Autor: Marius Vișan 08 aug. 2022 Știri auto

Bronco este cel mai rezistent și mai versatil vehicul off-road produs de Ford.

Succesul lui Bronco este uriaș SUA, iar, în curând, SUV-ul american va ajunge și pe piața din Europa. La începutul lunii iulie 2022, Ford a anunțat că legenda americană vine pentru prima dată în Europa, odată cu introducerea SUV-ului Bronco, exclusiv în echipare 4×4, capabilă pentru off-road extrem.

Oferind capacitatea de a merge oriunde, Bronco în versiunea cu patru uși va fi disponibil în număr strict limitat pe piețele europene selectate, cu volanul pe stânga, de la sfârșitul anului 2023.

Cât costă un Ford Bronco în acest moment, în România?

Până să vedem Ford Bronco în configuratorul din România va mai trece ceva timp, cu toate acestea cei care își doresc cât mai curând un astfel de model au la dispoziție firmele care aduc mașini la comandă.

Pentru cei interesați am găsit un anunț pe Autovit.ro. Conform acestuia prețul modelului american adus în România este de 106.981 de EURO. Prețul include transportul la București și taxa vamală, dar nu include omologarea RAR. Este vorba de Ford Bronco 2021 Badlands (în trei uși și cinci locuri), motor benzină 2.3 EcoBoost cu 273 CP, 420 Nm cuplu motor și cutie de viteze automată.

Intră în GALERIA FOTO

Sursă foto: Autovit

Despre Ford Bronco

Designul inconfundabil la interior și exterior se inspiră din modelele emblematice, inclusiv din originalul Bronco din 1966, din aspectul dur și capacitatea robustă a camionetei din seria F de pe piața americană și spiritul de performanță al lui Ford Mustang, pentru a crea un SUV cu stil unic și simț autentic al aventurii.

Bronco își câștigă porecla „G.O.A.T.” (Goes Over Any Type of Terrain) datorită unui sistem sofisticat de tracțiune integrală și a tehnologiilor inovatoare pentru aventură, inclusiv Trail Control™ și până la șapte moduri de conducere.

Dezvoltat din start pentru aventură, versatilul Bronco oferă caracteristici unice, cum ar fi panouri detașabile, puncte de montare integrate care sunt proiectate special pentru accesorii, precum și materiale ușor de curățat, ca dotări standard. Clienții Bronco pot alege dintr-o gamă largă de accesorii aprobate de Ford, toate concepute pentru o integrare perfectă și o personalizare maximă, astfel încât să se potrivească unei varietăți de aventuri.

Bronco este cel mai rezistent și mai versatil vehicul off-road produs de Ford, iar noua generație îmbină ADN-ul modelului original cu cele mai noi tehnologii de manevrare pe orice suprafață și o gamă vastă de accesorii pentru a crea un vehicul off-road remarcabil.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide