Conceptul Kia Sportspace ne pregăteşte pentru viitoarea generaţie Optima

Autor: Iulian Dnistran 17 feb. 2015 Concepte auto

În urmă cu câteva zile am scris că marca auto coreeană Kia pregăteşte ceva interesant pentru Salonul Auto Geneva 2015. Ei bine, acum avem poze revelatoarea şi mai multe informaţii despre conceptul asiaticilor.

Faceţi cunoştinţă, aşadar, cu conceptul Kia Sportspace – un break cu interior minimalist şi un design exterior cât se poate de european. Ceea ce e normal, având în vedere că maşina a fost desenată în Europa.

Nouă ne cam place cum arată breakul coreenilor, mai ales în interior, unde un ecran generos a luat locul clasicelor cadrane de bord, iar un altul joacă rolul de sistem de infotainment.

Partea bună este că viitoarea generaţie a modelului de serie Kia Optima va fi inspirată din conceptul Sportspace şi va avea, cel mai probabil, şi o variantă de caroserie break. Partea proastă este că toate bunătăţile de la interior vor dispărea.

Breakul futurist al coreenilor de la Kia va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Geneva 2015, alături de noua generaţie a SUV-ului Hyundai Tucson.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide