7 oferte speciale la maşini noi pe care nu trebuie să le ratezi

Autor: Adrian Mihălţianu 08 iul. 2015 Dosar & Analize

În fiecare perioadă a anului, dealerii şi producătorii de maşini au oferte speciale la vehiculele pe care le vând. Noi am adunat şapte astfel de oferte disponibile acum în România, pe care ţi le prezentăm mai jos. Modelele sunt aranjate în ordine alfabetică.

Citroën C-Elisée – 7.990 de euro

Oferta pentru berlina low-cost a francezilor de la Citroën implică nivelul de echipare de mijloc, denumit Seduction, care vine cu dotări ca aer condiţionat, patru airbaguri, radio-CD cu MP3 player, închidere centralizată cu telecomandă, regulator şi limitator de viteză, geamuri electrice faţă şi computer de bord, printre altele. Partea neatrăgătoare a acestei oferte este motorizarea – un propulsor de 1,2 litri pe benzină cu 72 CP, cel mai slab din gamă, cuplat la o transmisie manuală cu cinci trepte.

Honda CR-V – 4.550 euro avantaj client prin Programul Rabla

Dacă vrei să scapi de maşina veche şi să îţi cumperi una nouă, Honda are la ofertă SUV-ul CR-V cu facelift, echipat cu un motor diesel de 1,6 litri cu 160 CP, cutie de viteze manuală şi tracţiune integrală. Totodată, nivelul de echipare Lifestyle, oferit la promoţie, vine cu sistem de navigaţie, faruri cu Xenon, tapiţerie din Alcantara şi piele, volan îmbrăcat în piele, Bluetooth, regulator de viteză adaptiv, geamuri electrice şi aer condiţionat automat cu două zone de acţiune, printre altele.

Preţul de listă pentru o astfel de maşină, fără reduceri, este de 37.063 de euro cu TVA.

Jeep Grand Cherokee Premium Edition – reducere de 10.000 de euro

Oferta se aplică la nivelul de echipare Overland, care vine cu un motor diesel de 3,0 litri cu 250 CP, tracţiune integrală, transmisie automată cu opt trepte, aer condiţionat automat cu două zone, sistem de navigaţie cu ecran de 8,4 inci, suspensie pneumatică, scaune ventilate (şi în spate), sistem automat de ajustare a gărzii la sol, sistem audio cu zece difuzoare, volan încălzit şi multe altele.

Preţul de listă, fără reducere, e de 68.860 de euro.

Kia – reducere de până la 3.944 de euro pentru toate modelele din gamă

Dacă vrei să îţi cumperi o maşină de la Kia în leasing, prin Programul Rabla, reducerile pot să ajungă la 3.944 de euro pentru orice model.

Mercedes-Benz E-Class facelift – 9.000 de euro + TVA avantaj client

Berlina premium Mercedes-Benz E-Class poate fi cumpărată cu un discount de 11.160 de euro cu TVA pentru versiunea denumită Edition E, care e de fapt un E250 BlueTEC 4Matic. Cu alte cuvinte, are un motor diesel de 2,15 litri cu 204 CP, transmisie automată cu şapte trepte, tracţiune integrală, lumini full LED, sistem de navigaţie, tapiţerie din pile şi scaune faţă încălzite.

Preţul de listă, fără reduceri, este de 54.789 de euro cu TVA.

Nissan Navara – de la 19.940 de euro fără TVA

Utilitara niponă poate are un preţ de pornire de 24.725 de euro cu TVA pentru varianta de caroserie cu cabină dublă, în echipare XE. Reducerea este de 5.064 de euro faţă de preţul de listă de 29.789 de euro cu TVA.

Renault Megane Pro la 10.250 de euro prin Programul Rabla

Hatchbackul compact francez Renault Megane poate fi cumpărat cu 10.250 de euro cu TVA în varianta de echipare Pro, care vine cu un motor pe benzină de 1,6 litri cu 110 CP, radio-CD cu MP3 player şi Bluetooth, oglinzi laterale reglabile electric, geamuri electrice faţă, aer condiţionat manual, închidere centralizată cu telecomandă şi şase airbaguri.

Promoţia e valabilă doar împreună cu un tichet Rabla, reducerea acordată de Renault fiind de 2.475 de euro cu TVA.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide