Alfa Romeo GT 2015, un nou concept semnat de Pawel Zarecki

Autor: Tudor Rus 06 aug. 2014 Știri auto

Dacă v-a plăcut (şi ştim sigur că v-a plăcut) conceptul Alfa Romeo 169 imaginat de Pawel Zarecki, avem o veste bună. Designerul şi-a pus creativitatea la contribuţie şi a desenat un nou prototip, pe care l-a numit Alfa Romeo GT 2015.

În timp ce studiul de design Alfa 169 i-a adus un omagiu elegantului model Alfa 159, ultima creaţie a lui Pawel are origini ceva mai recente. Aşa cum chiar el ne mărturiseşte, Alfa Romeo GT 2015 este inspirat din liniile afişate de Maserati GranTurismo şi Alfa Romeo 4C şi îşi doreşte să ofere un înlocuitor pentru coupe-ul Alfa Romeo GT, desenat de Bertone şi produs de italieni între 2003 şi 2010 la uzina din Pomigliano.

Noi apreciem felul în care Pawel a reuşit să se joace cu liniile studiului de design pentru un produs finit care arată atât de bine încât ne rugăm ca randările sale să ajungă pe mână unor oficiali Alfa Romeo.

Până atunci, aruncaţi o privire peste videoclipul de mai jos şi imaginile din galeria foto şi lăsaţi-ne o părere despre munca lui Pawel în secţiunea de comentarii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide