Alfa Romeo 169 concept, imaginat de Pawel Zarecki

Nouă ne e dor de frumoasa Alfa Romeo 159. Şi se pare că designerul auto Pawel Zarecki se află pe aceeaşi lungime de undă cu noi, fiindcă a creat un fel de succesor pentru berlina italiană produsă în urmă cu zece ani.

Alfa Romeo 169 concept, imaginat de Pawel Zarecki Alfa Romeo 169 concept, imaginat de Pawel Zarecki

Designerul Pawel Zarecki a vrut să creeze un succesor virtual pentru superba Alfa Romeo 159 din anii 2000, iar rezultatul e Alfa Romeo 169. Adică o berlină cu cinci uşi, linii moderne şi o parte frontală agresivă, după cum spune chiar Zarecki.

Farurile luminează strada prin intermediul LED-urilor, în vreme ce luminile posterioare a fost inspirate din formele modelului Giulietta.

Un pic 159 aici, un pic de 166 acolo

Maşina arată destul de bine, însă parcă îi lipseşte ceva. Parcă nu se află la acelaşi nivel cu frumoasa Alfa 195. Desigur, fiindcă e doar un studiu de design, lucrurile pot fi îmbunătăţite oricând.

Video:

Voi ce credeţi?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.