Am atins noul Volkswagen Touran peste tot. Şi a fost bine

Autor: Iulian Dnistran 03 mart. 2015 Știri auto

Noua generaţie Vokswagen Touran a debutat în premieră mondială la Salonul Auto Geneva 2015, unde a fost asaltată de jurnaliştii din lumea întreagă (dar mai mult de cei din Asia, care au obiceiul de a măsura şi fotografia fiecare şurub în parte).

Eu am aşteptat frumos în colţul meu până când s-a ivit ocazia perfectă, iar apoi am acţionat. Cu mâinile. Peste tot.

A fost ca o primă întâlnire cu un pervers, ştiu, dar am făcut asta pentru voi toţi, ca să ştiţi la ce să vă aşteptaţi de la fratele mai mare al lui Golf Sportsvan.

Iar concluziile sunt bune. Ca să fiu succint, noul Touran are un interior plăcut, cu materiale de bună calitate şi cu foarte multe spaţii de depozitare.

Scaunele din faţă par a fi confortabile, deşi mi s-a părut că în poziţia cea mai joasă, câmpul vizual al şoferului este limitat puţin de bord. Evident, dacă ai reglare pe înălţime, această problemă dispare.

În spate este loc foarte bun pentru trei adulţi înalţi, iar portbagajul pare pregătit pentru toate geamantanele pe care o să le iei cu tine în călătoriile lungi.

Grafica şi viteza de răspuns a sistemului de infotainment a fost îmbunătăţită faţă de ceea ce se găseşte pe Golf, ceea ce e bine. Totodată, poţi face pinch-to-zoom, aşa că te simţi ca şi cum ai avea un telefon pe bord.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide