Amendă pentru şoferii care parchează ilegal pe locurile plătite de lângă blocuri

Autor: Iulian Dnistran 30 ian. 2015 Știri auto
Amendă pentru şoferii care parchează ilegal pe locurile plătite de lângă blocuri

Şoferii care parchează ilegal pe locurile plătite din apropierea blocurilor de locuinţe riscă să primească o amendă cuprinsă între 200 şi 400 de lei, scrie Hot News. Mai mult, maşina parcată pe locul plătit de altcineva poate fi ridicată.

Măsura, care a fost adoptată ieri (29 ianuarie 2015), se aplică doar în Sectorul 4 din Bucureşti. Potrivit regulamentului aprobat de Consiliul Local, „în situaţia în care nu este respectată deplina folosinţă a locului de parcare atribuit regulamentar unei persoane, autovehiculul care obstrucţionează folosinţa acestui loc va fi ridicat, transportat şi depozitat într-un loc special amenajat, de către Poliţia Locală Sector 4. Terenul se afla situat în Bucureşti, str. Drumul Jilavei nr. 2, sector 4 şi este atribuit, în folosinţă gratuită, pe o durata de cinci ani, Poliţiei Locale Sector 4. Autovehiculele ridicate vor fi depozitate pe terenul respectiv, intrând în paza materială a Poliţiei Locale Sector 4, timp de maximum un an”.

În plus, noul regulament interzice lăsarea vehiculelor pe spaţiul public (trotuare, străzi, parcuri pentru copii etc.) cu anunţuri de vânzare/cumpărare lipite pe ele. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide