Jeremy Clarkson s-a pronunţat: care este cea mai GROAZNICĂ maşină – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 26 aug. 2016 Știri auto

 


Topul maşinilor preferate de Jeremy Clarkson a stârnit mult interes printre cititori, aşa că Sunday Times a mai publicat o listă, dar de data aceasta este vorba de cele mai ”groaznice” autoturisme pe care le-a condus fosta vedetă Top Gear. 

Clarkson spune că dispreţuieşe maşinile plictisitoare şi ”lipsite de imaginaţie”. Are dureri de inimă când se află într-o maşină care merge, se opreşte şi nu face nimic altceva.

El crede că maşinile ar trebui să fie mult mai mult decât nişte dispozitive de transport, iar în cazul în o anumită companie auto nu reuşeşte să evolueze, în cele din urmă aceasta va dispărea.

Iată top 5 maşini care l-au nemulţumit pe celebrul prezentator. 

GALERIE FOTO

1. Nissan GT-R Track Edition

2. Infiniti Q30 Premium Tech

3. Skoda Superb SE L Executive

4. BMW X1 xDrive25d

5. Volkswagen Scirocco 2.0 TDI

6. Vauxhall Astra SRi NAV

7. Zenos E10 S

8. Renault Kadjar dCi 130

9. Seat Leon X-Perience SE Technology

10. Hyundai i800

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide