Concepte de personalizare pentru Toyota RAV4 şi Auris Touring Sports la Geneva 2013

Autor: Oraan Mărculescu 06 mart. 2013 Știri auto

În cazul SUV-ului Toyota RAV4, cei de la Toyota au două propuneri contradictorii: RAV4 Adventure se adresează celor care privilegiază ieşirile în aer liber, în timp ce RAV4 Premium este destinat, după cum îi spune şi indicativul, celor pretenţioşi.

Pachetul Adventure presupune o centură inferioară suplimentară, din plastic negru, menită a proteja pragurile şi bosajele roţilor. În faţă şi în spate, spoilerele sunt redesenate subtil, accentuând ideea de offroad, mai ales prin scuturile aparente, iar jantele de 20 inch sunt încălţate cu pneuri all-terain.

Pachetul Premium aduce un plus de eleganţă caroseriei lui RAV4, grila uşor redesenată şi adăugarea unui ornament cromat în partea inferioară a spoilerului completând vopsirea elementelor exterioare în culoarea caroseriei, precum şi finisarea cromată a altora (cum ar fi barele de amarare de pe acoperiş sau baghetele din partea inferioară a portierelor).

Tabloul este completat de jante de 20 inci, cu un design special, dar şi de nuanţa specială a caroseriei, ”Deep Bronze”. În interior, se oferă o nouă combinaţie coloristică pentru tapiţeria din piele, precum şi un model special pentru scaune.

Pentru breakul compact Toyota Auris Touring Sports, este oferit un pachet denumit sugestiv ”Black”. În primul rând, se evidenţiază vopseaua specială ”Night Sky” a caroseriei, pigmentată de elemente roşii (pe grilă şi în cazul farurilor, pe spoilere şi pe spiţele jantelor de 19 inci). Sportivitatea este accentuată de gurile de evacuare rectangulare, plasate central.

În interior, Auris Black pur şi simplu continuă dualitatea negru-roşu a exteriorului, plasticele şi tapiţeria din piele fiind negre, în timp ce multe elemente şi butoane sunt sublinate prin culoarea roşie, efectul general reuşind să crească nota de sportivitate şi agresivitate.

Cel mai probabil, aceste pachete-concept de personalizare se vor regăsi în viitor în cazul unor ediţii speciale pentru RAV4 şi Auris.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide