GALERIE FOTO Ce maşini îţi poţi cumpăra în România cu 5.000 de euro

Autor: Marius Vișan 23 nov. 2015 Știri auto

Continuăm seria noastră de articole despre maşinile SH pe care le poţi cumpăra din România, iar de data asta am stabilit suma de achiziţie la 5000 de euro. Deja, de la o maşină de 5000 de euro aşteptările sunt mai mari. Pe lângă că putem alege o marcă mai bună, ne putem aştepta ca şi gradul de uzură să fie mai mic.

Citeşte şi Dacia a lansat cutia automată EASY-R

Citeşte şi VIDEO Surpriza de care a avut parte o şoferiţă din România care a parcat pe locul altcuiva

Citeşte şi Unul dintre cele mai mari site-uri de licitaţii auto din Europa are acum versiune şi în română

Aşadar, preţul maxim stabilit de noi este de 5000 de euro, iar anul de fabricaţie să nu fie mai mic de 2005. Câteva dintre maşinile pe care le-am găsit au deja taxa de mediu platită, altele nu. Dacă vrei să calculezi taxa, avem aici un calculator.

Audi A3 (2006) – 5.000 EURO

Acest Audi A3 este pe benzină şi are la bord 188.000 de kilometri. Printre dotări enumerăm: geamuri electrice şi oglinzi electrice, aer condiţionat, servo direcţie, închidere centralizată, cutie de viteze automată, uleiul şi filtrele au fost schimbate recent, iar reviziile au fost făcute la timp.  

Citeşte şi Floyd Mayweather şi-a cumpărat una dintre cele mai rare şi mai scumpe maşini din lume – GALERIE FOTO + VIDEO

Citeşte şi Coşmar pentru şoferii români: preţul RCA pentru un Logan ar putea ajunge la peste 1.000 de euro în 2016

 

Citroen C3 (2005) – 3.250 EURO

Acest Citroen C3 Xtreme este pe motorină şi are un rulaj 193.000 kilometri. Este recent adus din Germania, iar taxa de mediu este calculată la aproximativ 380 de euro.

Citeşte şi The Rock a primit o maşină de 5 milioane de dolari, însă nu o poate folosi FOTO

Dacia Sandero (2008) – 3.200 EURO 

Anunţul pentru această Dacia Sandero sună cam aşa: funcţionează pe benzină + GPL, taxa de mediu a fost plătită şi nerecuperată, toate actele (ITP, RCA, taxa de drum) sunt la zi, iar consumul mediu este de 7 % km, astfel cu 15 lei se parcurge aproape 100 de kilometri.

Citeşte şi VIDEO. Cum modernizează chinezii un pod în doar 43 de ore

Citeşte şi GALERIE FOTO Povestea modelelor sport DACIA: de la conceptele futuriste, dar imposibile, la modelul care a văzut lumina zilei

Citeşte şi Ultima veste în cazul morţii lui Paul Walker

 

Fiat Panda (2012) – 3.990 EURO

Acest Fiat Panda funcţionează pe benzină, are un rulaj de 80.000 de kilometri, este într-o stare foarte bună, nu are elemente revopsite, se poate finanţa prin rate sau leasing, este înmatriculată în 2012 şi se oferă şi o garantie de 6 luni. 

Ford Mondeo (2006) – 5.000 EURO

Acest Ford Mondeo este pe motorină şi are un rulaj de 164.000 de kilometri. Pe lângă dotările standard trebuie să mai ştii despre ea că taxa de timbru a fost plătită şi nerecuperată. 

Citeşte şi GPS-ul tocmai a pierdut lupta cu telefonul, după modificarea Google Maps

Citeşte şi Maşină construită de Apple? Proiect din 2008 discutat de Steve Jobs

 

Hyundai Tucson (2005) – 4.800 EURO

Acest Hyundai Tucson are geamuri electrice, 2 chei, bixenon, parbriz încălzit, folie omologata RAR, cauciucuri M+S. Maşina este într-o stare foarte bună, este îmatriculată în România în 2012, iar recent au fost schimbate distribuţia, placuţele faţă/spate, uleiul şi filtrele.

Mercedes A 180 (2006) – 4.490 EURO

Anunţul pentru acest Mercedes A 180 sună cam aşa: taxa de mediu este calculată la 602 euro, maşina a avut un singur proprietar în Germania, 6+1 viteze, oglinzi heliomate, faruri şi scaune reglabile, banchetă rabatabilă, interior impecabil – partial din piele, senzor ploaie, senzor temperatura şi senzori de parcare.

Citeşte şi Cum să reduci consumul de carburanţi. Sfaturile specialiştilor

Citeşte şi Montarea instalaţiei GPL pe maşină. Avantaje, dezavantaje, costuri şi procedură

 

Mini Cooper (2005) – 4.850 EURO

Printre dotările acestui Mini Cooper enumerăm: motor pe benzină BMW 1.6, servo direcţie, aer condiţonat, geamuri electrice, închidere centralizată, computer de bord, jante aliaj, anvelope noi de iarnă, oglinzi electrice incalzite, radio CD cu MP3, senzor presiune roti, volan îmbracat în piele şi două chei.

Mitsubishi Outlander (2006) – 4.800 EURO

Acest Mitsubishi Outlander funcţionează pe benzină, are un rulaj de 184.000 de kilometri şi este înmatriculată la noi în ţară.

Citeşte şi Anunţ îngrijorător publicat de RAR. Cât la sută din maşinile verificate credeţi că trec testul de siguranţă?

Citeşte şi VIDEO. Cum arată Ferrari-ul tractoarelor. GALERIE FOTO

 

Opel Zafira (2007) – 4.700 EURO

Pe scurt, acest Opel Zafira este pe motorină, are un rulaj de 160.000 de kilometri, 6+1 trepte, faruri reglabile electric, taxă platită şi nerecuperată, unic proprietar, iar, per ansamblu, maşina este într-o stare foarte bună.

Peugeot 207 (2007) – 4.595 EURO

Lista de dotări a acesuti Peugeot 207 este destul de lungă. Ea cuprinde: jante 16″, triple led facelifit 2011, senzori ploaie, senzori de parcare, senzori de lumină, senzori presiune roţi, xenon + aprindere la colturi dupa viraj volan, dublu climatronic funcţional, folie omologata, pafon panoramic, volan reglabil înalţime-adâncime, volan piele, 6 airbag-uri, centuri cu avertizare sonoră, închidere centralizată + alarmă, comenzi pe volan + boxe JBL. 

Citeşte şi Maşina îndrăgită de Nicolae Ceauşescu şi testată de el însuşi, dar interzisă de Elena. GALERIE FOTO

Citeşte şi Supercamionul lui Ceauşescu

 

Renault Symbol (2012) – 4.950 EURO

Proprietarul acestui Renault Symbol spune că maşina lui se află într-o stare excelentă, ITP-ul este valabil, iar taxa mediu achitată şi nerecuperată.

Seat Altea (2007) – 4.590 EURO

Acest Seat Altea este pe motorină, are un rulaj de 240.000 de kilometri şi a fost recent adus din Germania.

 

Citeşte şi VIDEO. Motocicleta fantomă

Citeşte şi Maşină din Mad Max – Varianta rusească. GALERIE FOTO

 

Skoda Fabia (2010) – 4.850 EURO

Această Skoda Fabia are un motor de 1200-12v, pe benzină + GPL ,70 Cp, cod CGP generaţie noua, distribuţie pe lanţ, a fost cumparată din Reprezentanta şi avut un singur propietar. 

Volkswagen Passat (2006) – 4.900 EURO


 

Acest Volkswagen Passat funcţionează pe motorină, are un rulaj de 204.000 de kilometri, iar taxa de mediu este achitată şi nerecuperată. 

 

 

Citeşte şi VIDEO Cea mai tare farsă făcută vreodată unui bărbat care conducea beat

Citeşte şi BMW i8 se lansează în România. Cât costă cel mai avansat produs BMW. Plus: TEST-DRIVE pe Valea Prahovei

Citeşte şi Supercamionul lui Ceauşescu

Citeşte şi VIDEO Maşina (pe thoriu) care merge 100 de ani fără să o alimentezi

Citeşte şi Cum este cel mai luxos model SKODA? Superb – GALERIE FOTO + TEST-DRIVE

Citeşte şi În fiecare zi, hoţii încearcă să păcălească şoferii cu aceste 12 metode. Află tot despre ele şi cum te poţi proteja

Citeşte şi Noua maşină a Patriarhului Daniel – GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide