GALERIE FOTO. TOP 10 maşini accesibile pe care le au milionarii americani. Leonardo DiCaprio şi Justin Timberlake sunt printre ei

Autor: Marius Vișan 26 ian. 2016 Știri auto

 

 

Când ne gândim la starurile de cinema, politicieni, bancheri sau somităţi din domeniul IT, avem tendinţa de a asocia celebritatea cu maşinile şi casele de lux. Nu şi în cazurile pe care urmează să vi le prezentăm. Acestea sunt nişte exemple destul de bune, că unii oamenii, în ciuda faptului că deţin averi uriaşe, preferă să nu şi le cheltuiască pe maşini scumpe.

Citeşte şi PROPRIETAR DE DIESEL: avantaje şi dezavantaje

Pentru Galerie Foto click aici

Ingvar Kamprad – Volvo 240 

Începem această listă cu fondatorul Ikea – Ingvar Kamprad. Antreprenor de succes, cu o avere de aproximativ 30 de miliarde de dolari, în ciuda independenţei sale financiare a ales să conducă un banal Volvo în locul unei maşini de lux. Acest model l-a costat între 1.500 şi 2.000 de dolari. 

Ron Artest – Hyundai Genesis

Celebrul baschetbalist care a jucat la Los Angeles Lakers are o avere în valoare de 20 de milioane de dolari, dar acesta conduce un Hyundai Genesis care costă în jur de 35.000 de dolari. 

 

Steve Ballmer – Ford Fusion 

Steve Ballmer este fostul CEO al gigantului Microsoft, şi în prezent deţine echipa NBA LA Clippers. Ballmer ”valoarează” peste 21 miliarde de dolari, iar pentru unii ar putea fi un şoc când vor afla că deţine un biet Ford Fusion. Chiar dacă Ballmer a ales să facă un upgrade al interiorului maşinii, optând pentru dotări precum tapiţetie personalizată, un echipament audio mai performant şi jante mai mari, preţul final nu poate fi mai mare de 40.000 de dolari.

 


 

Citeşte şi Skoda Kodiak – noul SUV Skoda 


Leonardo DiCaprio – Toyota Prius Hybrid

Dacă aţi pariat că Leonardo DiCaprio deţine o maşină de lux, la cât este de celebru, ei bine aţi pierdut pariul. DiCaprio deţine un Toyota Prius Hybrid. Pentru un astfel de model proprietarul nu a cheltuit mai mult de  29.900 de dolari.

Justin Timberlake – Volkswagen Jetta

Pentru Galerie Foto click aici

Actorul şi cântăreţul Justin Timberlake deţine un model din a patra generaţie a lui Volkswagen Jetta. Deşi Timberlake a aparut în 17 de filme şi a lansat multe hit-uri el conduce acest VW care valorează 16.000 de dolari. Banii nu sunt cu siguranţă un motiv de îngrijorare pentru el, mai ales că valoarea averii lui Timberlake sare de 200 milioane de dolari. 

Clint Eastwood – GMC Typhoon

Legendă a filmelor western, regizor şi producător, Clint Eastwood a fost implicat în peste 50 de filme, lucru care l-a ajutat să strângă o avere impresionantă, zvonurile spunând că are un cont bancar ce-l face unul dintre cei mai bogaţi actori din lume. În ciuda averii sale, el conduce un GMC Typhoon podus acum 22 de ani, care are un motor de 4.3L V6, capabil să producă 280 CP. Preţul lui este de 29.500 de dolari.

Daniel Radcliffe – Fiat Punto

Daniel Radcliffe, actorul cunoscut pentru rolul său din filmul Harry Potter, deşi are o avere cu care îşi poate permite un Porsche sau un Aston Martin, a optat pentru un rezonabil Fiat Punto de 17.800 de dolari. Se pare că raţionamentul din spatele această achiziţii este peotejarea mediul înconjurător, Fiat fiind o alegere decentă în privinţa emisiilor, faţă de un Lamborghini.

Mel Gibson – Toyota Cressida 

Deşi cariera lui Mel Gibson este destul de relevană din punct de vedere al căştigurilor, el a decis că o maşină potrivită pentru el este o Toyota Cressida. Modelul deţinut de el a fost fabricat în perioada anilor 1988 şi 1992, ceea ce înseamnă că preţul ei este undeva în jurul sumei de 10 mii de euro. 

Jennifer Lawrence – Volkswagen Eos

Popularitatea ei a ajutat-o să câştige o avere de peste 40 de milioane de dolari în câţiva ani, dar ea cheltuit doar 35.000 de dolari pe un Volkswagen Eos, deşi clar îşi putea permite o masina de zece ori mai scumpă. 

Mark Zuckerberg – Acura TSX

Pentru Galerie Foto click aici

Vom încheia lista cu Mark Zuckerberg. Cu toate că deţine o avere colosală (26 de miliarde de dolari), Zuckerberg nu simte nevoia să cheltuie o sumă exorbitantă pe o maşină, aşa că a ales o foarte modestă Acura TSX de 30.000 de dolari. Practic, la averea pe care o are, această sumă poate fi considerată doar mărunţişul pe care Zuckerberg îl poartă zilnic în buzunar. 

Citeşte şi VIDEO. Maşinile Terminatorului. Cu ce se plimbă Arnold Schwarzenegger pe străzile din Beverly Hills

Citeşte şi FOTO. ”Umila” maşina folosită de Papa Francisc în vizita din SUA va fi scoasă la vânzare. Află modelul şi preţul

Citeşte şi VIDEO. Uită de benzină sau motorină. S-a inventat maşina care merge cu apă, oţet şi cola

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide