Un BMW X6 cum nu ai mai văzut e de vânzare – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 5 ani Tuning auto

ProMotor

 

 

După ce am publicat articolul despre BMW-ul din 1992 care costă cât un Lamborghini, am mai găsit încă un anunţ, tot pe un site german, care ne-a atras atenţia: un BMW X6 care a beneficiat de un tuning impresionant, manoperă care a ridicat preţul maşinii până la suma de 90.000 de euro. 

Trebuie să recunoaştem că tuning-ul este unic. Proprietarul acestuia se laudă că maşina este în realitate mult mai mare decât se vede în imagini: cu 13 de cm mai înaltă, 25 de cm mai lungă şi 30 de cm mai lată faţă de originalul BMW X6.

Modificările exterioare ale maşinii au fost realizate din materiale compozite (fibră de sticlă şi kevlar), iar la interior putem vedea că volanul a fost complet reconstruit, la fel şi bordul şi consola centrală. 

Printre materiale folosite cel mai spectaculos, care merită enumerat, este pielea de crocodil cu model în relief care decorează volanul. Pentru realizarea acestui tunning specialiştii au alocat 1.500 de ore de muncă.

Vehicul este nou, astfel cumpărătorul va avea deosebita plăcere să înmatriculeze acest bolid. Motorul, mecanica, şasiul, lămpile şi electronicele sunt originale BMW X6.

Nota vânzătorului: Din cazua roţilor mari kilometrajul va înregistra viteza incorect. Când va arăta 100 km/h viteza reală este de 115 km/h. Aşadar clientul trebuie să te obişnuiască cu el. 

Pentru Galerie Foto click aici

 Comentarii
Inchide