Honda Civic facelift, gata să debuteze la Salonul Auto de la Paris 2014

Autor: Tudor Rus 25 sept. 2014 Știri auto

Probabil că majoritatea simpatizanţilor Honda aşteptau ca japonezii să prezinte la Salonul Auto de la Paris 2014 modelul de serie Civic Type-R, după ce conceptul cu acelaşi nume a primit multe aprecieri la standul Honda de la Salonul Auto de la Geneva.

Nu a fost să fie de data asta, pentru că Honda va expune la Paris 2014 modelul Civic facelift, o versiune împrospătată a hatchback-ului pe care am vrea să-l vedem mai des prin traficul din ţara noastră.

În fine, Honda Civic facelift propune un pachet moderat de schimbări, care se răsfrâng şi asupra versiunii Civic Tourer. În termeni de design, Civic Tourer facelift dispune acum de o parte frontală redesenată şi lumini de zi integrate în faruri. Versiunea hatchback are parte de modificăril mai consistente, şi pe lângă cele enumerate mai devreme, primeşte praguri laterale redesenate, un spoiler nou în partea din spate şi stopuri cu LED.

La interior, modificările sunt mai sumare şi îşi fac simţită prezenţa la nivelul tapiţeriei şi în restul habitaclului prin inserţiile cromate sau cu accente negru-metalic. Clienţii se pot bucura de noul sistem de infotainment Honda Connect cu sistem de operare Android 4.0.4, pe care îl pot accesa cu ajutorul unui ecran tactil de şapte inci.

Revenind la visul unui Type-R de serie, aflăm că Honda va oferi şi o versiune Civic Sport, model care va afişa elemente de caroserie care pun accentul şi mai mult pe sportivitate şi dinamism, în timp ce sub capotă vor lucra, în funcţie de opţiunile clienţilor, un 1.6 diesel cu 120 CP sau un benzinar de 1,8 litri şi 142 CP.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide