Honda CR-V facelift aduce câteva noutăţi foarte greu de ignorat. UPDATE

Autor: Andrei Ştirbu 22 ian. 2015 Știri auto

Honda CR-V a primit un facelift pe care l-ai putea rata dacă nu eşti foarte atent. Dar, cu toate acestea, aduce câteva noutăţi destul de importante atât sub capotă, cât şi la capitolul tehnologie.

Începând cu anul 2015 – când va debuta pe piaţă – modelul nipon va primi un motor diesel cu patru cilindri în linie, de 1,6 litri, care-l va înlocui pe cel de 2,2 litri deja existent. Propulsorul 1.6 i-DTEC livrează 160 CP şi 350 Nm şi se laudă cu un consum mediu de 4,9 l/100 km în varianta cu tracţiune integrală.

În timp ce, în echiparea standard, CR-V va veni o cutie manuală cu şase trepte, clienţii vor putea opta şi pentru transmisia automată cu nouă rapoarte, disponibilă odată cu debutul versiunii cu facelift. Motorul diesel de 1,6 litri cu 120 CP va fi disponibil în continuare pentru versiunea 4×2 a SUV-ului japonez şi promite un consum mediu de 4,4 l/100 km în compania transmisiei manuale.

Pe unele pieţe, Honda CR-V facelift va fi disponibilă şi cu un motor pe benzină de 2,0 litri i-VTEC care dezvoltă 155 CP şi are un consum mediu teoretic de 7,2 l/100 km (echipat cu tracţiune faţă şi cutie de viteze manuală).

Există modificări şi sub învelişul metalic exterior, unde s-a lucrat la suspensie şi s-au lăţit punţile cu 15 mm. Mai mult, conform informaţiilor oficiale, habitaclul ar trebui să fie cu 6% mai silenţios.

Totodată, restilizarea aduce în interior noul sistem multimedia Honda Connect, cu ecran tactil de şapte inci, sistem de operare Android 4.0.4 şi suport pentru tehnologia MirrorLink, precum şi regulatorul inteligent de viteză (cruise control), denumit i-ACC, care poate prezice dacă o maşină de pe banda alăturată de circulaţie va intra în faţă. Astfel, maşina poate încetini automat din timp, fără frânări bruşte.

Honda CR-V facelift va fi pusă în vânzare în primăvara lui 2015.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide