Mercedes-Benz C-Class: informaţii şi imagini oficiale cu noua generaţie

Autor: Adrian Mihălţianu 22 oct. 2013 Știri auto

A patra generaţie Mercedes-Benz C-Class a fost dezvăluită într-un set de imagini oficiale publicate online de către germanii din Stuttgart.

Noul Mercedes C-Class are parte de un interior complet nou faţă de modelul pe care îl înlocuieşte, dar asemănător cu cel montat în berlina sportivă Mercedes-Benz CLA. Sistemul multimedia COMAND e controlat prin intermediul unui joystick cu touchpad similar cu cel din noul S-Class, amplasat pe tunelul median, în apropierea schimbătorului de viteze (în cazul modelelor cu cutie manuală). Monitorul amplasat în partea de sus a consolei centrale va fi disponibil în două dimensiuni – 7 inci şi 8,4 inci (dacă maşina e dotată cu sistemul COMAND Online).

Potrivit Mercedes-Benz, noul C-Class e mai uşor cu 100 kg decât generaţia precedentă. Această realizare a fost posibilă prin construirea unei caroserii hibride, care foloseşte foarte mult aluminiu.

În echiparea standard, toate modelele vor primi o suspensie convenţională, însă pe lista de opţionale va fi disponibil sistemul de suspensie pneumatică AIRMATIC, atât pentru puntea din faţă, cât şi pentru puntea din spate, ceea ce face din noul C-Class prima maşină din segment cu acest tip de suspensie, conform germanilor.

Noua generaţie Mercedes-Benz C-Class primeşte, de asemenea, o serie de echipamente care au debutat pe nava amiral S-Class, precum Mercedes-Benz Intelligent Drive şi AIR-BALANCE, sistemul de aer condiţionat care comută automat pe recircularea aerului din interior atunci când maşina intră într-un tunel, cu ajutorul sistemului de navigaţie prin GPS.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide