Pentru 2013, Maserati GranTurismo MC Stradale primeşte în plus 10 CP şi două locuri

Autor: Oraan Mărculescu 04 mart. 2013 Știri auto

Coupe-ul luxos Maserati GranTurismo trece periodic prin câte un upgrade minor, dar care mai aduce un plus de interes din partea clienţilor. Lucru valabil şi pentru versiunea de top GranTurismo MC Stradale, prezentată la Salonul Auto Geneva 2013.

”Noul” GranTurismo MC Stradale vine cu un plus de 10 CP, motorul V8 de 4,7 litri ajungând să dezvolte acum 460 CP/7.000 rpm, în timp ce valoarea cuplului motor maxim se cifrează la 520 Nm/4.750 rpm.

Performanţele sunt îmbunătăţite sensibil: 0,1 secunde mai puţin pentru demarajul 0-100 km/h, care se realizează în 4,5 secunde, respectiv o viteză maximă mai mare cu 2 km/h, ajungând la 303 km/h.

Ca aspect estetic, meniul rămâne acelaşi, impresionând jantele de 20 inci, spoilerul faţă cu o parte inferioară mai agresivă sau difuzorul spate bine evidenţiat, precum şi cele două evacuări rotunde. În plus, sistemul de frânare Brembo primeşte standard discuri de frână ceramice.

O altă modificare importantă pentru italieni este adaptarea unei banchete, până acum MC Stradale fiind oferit doar cu două locuri. Bancheta beneficiază de aceeaşi tapiţerie din piele ca şi scaunele faţă, deşi nivelul confortului este minim.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide