Mercedes Benz S-Class Coupé Concept, imagini şi informaţii LIVE UPDATE

Autor: Dan Vache 11 sept. 2013 Știri auto

LIVE: Prim contact cu S-Class Coupé, la Frankfurt

S-Class Coupe Concept este probabil cea mai frumoasă maşină de la Salonul Auto de la Frankfurt. Deşi este un concept, este clar că maşina va intra în producţie de serie într-o formă foarte apropiată de cea prezentată aici. Astfel, se pare că germanii vor ca prototipul S-Class Coupé să prefaţeze un model de serie care să înlocuiască clasa CL din gama Mercedes-Benz.

Aşa cum era normal, conceptul pare să împrumute aspecte regăsite şi la partea din faţă a proaspătului lansat Mercedes-Benz S-Class, îmbinate cu elemente ceva mai sportive şi mai agresive.

ŞI partea din spate este schimbată faţă de cea a limuzinei S-Class, pentru că farurile sunt amplasate orizontal iar designul per ansamblu este mai simplist.

Lung de 5 metri, lat de aproape 2 metri şi foarte jos, cu doar 1.4 metri înălţime, noul coupe arata ca o combinatie intre S-Class şi SL. Conceptul este animat de un motor V8 Biturbo care dezvoltă 450 CP şi un cuplu maxim de 750 Nm, care va fi preluat fără îndoială şi ca vârf de gamă atunci când maşina va fi lansată în serie. 

Interiorul este pur şi simplu răvăşitor, bordul fiind înlocuit practic de un ecran tactil uriaş, care integrează toate funcţiile multimedia. Este o direcţie de design începută cu noul S-Class şi pe care o vom regăsi pe toate declinările clasei S.

Judecând după reacţia jurnaliştilor prezenţi la Salonul Auto de la Frankfurt, ar trebui ca această maşină să intre în producţie cât mai repede! Aveţi imagini LIVE de la Frankfurt în galeria foto!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide