Premiera  Mercedes-Benz CL facelift – informaţii oficiale

Mercedes-Benz împrospătează noul Mercedes-Benz CL, oferindu-i o imagine mai modernă şi elegantă, dar şi mai multă putere pentru versiunile sportive.

Noul Mercedes-Benz CL nu mai este o surpriză chiar aşa de mare fiind deconspirată de mai multe imagini scăpate dincolo de biroul de comunicare al constructorului german. Totuşi acest model vine cu modificări destul de importante astfel încât să mai avem ce discuta pe tema subiectului, chiar dacă designul a fost involuntar expus. După cum se poate observa, facelift-ul aduce pentru CL o imagine mai elegantă care preia noua imagine de marcă care are în prim plan noua grilă inspirată de SLS.

De asemenea, LED-urile fac parte acum din zestrea estetică a noului coupe, fiind integrate în noile blocuri optice, care au o formă mai alungită spre lateral, şi pe post de faruri de ceaţă. Partea din spate la fel este redesenată, blocurile optice fiind redesenate, dar o modificare discutabilă este introducerea luminilor pentru mersul înapoi pe hayon, care nu contribuie foarte mult la nota de eleganţă generală.

Mercedes CL

Interiorul nu pare modificat în vreun fel, existând doar materiale mai bune şi noi finisaje. În schimb marile schimbări vin de sub capotă. Acolo versiunea CL550 4Matic primeşte noul motor V8 twin-turbo de 4.6 litri ce dezvoltă 435 CP şi 700 Nm cuplu. În plus, şi versiunea CL63 AMG, cu motorul V8 twin-turbo de 5.5 litri, se laudă cu mai mulţi cai putere, având 537 CP şi un cuplu de 800 Nm, cu 12 CP şi 170 Nm în plus faţă de precedenta versiune.

Vârful de gamă CL65 AMG, care are sub capotă motorul V12, este la fel vitaminizat, dezvoltând 621 CP şi un cuplu limitat la 999 Nm. În plus, întreaga gamă primeşte mai multe tehnologii precum Active Lane Keeping Assist, Active Blind Spot Assist, Attention Assist, Night View Assist Plus, şi Active Body Control. Acest model şi-a făcut debutul la Goodwood Festival of Speed şi va intra pe piaţă la începutul anului viitor. Mercedes CL interior

Noul Mercedes CL facelift va putea fi admirat şi la Salonul Auto de la Paris din toamnă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.