A reuşit minunea în spatele blocului, cu piese second hand – FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vișan 21 sept. 2016 Știri auto

 


Oleg Hrycak, un pasionat de maşini dintr-un oraş din Ucraina, a reuşit să-şi construiască singur un Lamborghini, scrie Adevărul. Acesta a adunat piesele necesare timp de patru ani, iar după ce le-a asamblat a obţinut un model ediţie limitată Lamborghini Reventon.

Oleg a povestit că nu şi-ar fi permis niciodată să dea două milioane de dolari pe un model orginal, dar faptul că se descurcă foarte bine la fabricarea obiectelor din fibră de sticlă l-a ajutat să-şi ducă la îndeplinire visul.

GALERIE FOTO

Pentru a construi maşina Oleg a folosit şasiul unui Audi A8, pe care l-a modificat pentru a se potrivi în interiorul caroseriei unui model Lamborghini Reventon, unde a montat motorul de 300 de cai putere, tot al unui Audi. Ucraineanul a reuşit să construiască inclusiv portierele care se deschid vertical.

Oleg speră să facă rost de toate aprobările pentru a putea să conducă maşina prin oraş, mai ales că aceasta ar atinge viteza de 240 de km/h.

VIDEO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide