BMW Seria 2 Cabrio: informaţii şi imagini oficiale cu noul Seria 2 decapotabil

Autor: Iulian Dnistran 10 sept. 2014 Prezentări

Acesta este noul BMW Seria 2 Cabrio, varianta decapotabilă a coupé-ului BMW Seria 2 şi urmaşul lui BMW Seria 1 Cabrio (care, după cum ştii, nu a fost chiar cel mai arătos model BMW din istorie, dar s-a vândut în peste 130.000 de unităţi în toată lumea).

Acum, decapotabila compactă a bavarezilor arată mai bine şi este cât se poate de pregătită pentru lupta cu noua generaţie Audi A3 Cabrio.

Nu arată prea rău, nu-i aşa?

Acoperişul textil al noului Seria 2 Cabrio poate fi deschis sau închis în 20 de secunde, atât în staţionare, cât şi în mişcare – până la viteze de 50 km/h. De asemenea, există trei culori disponibile pentru materialul textil al acoperişului – negru (standard), antracit cu efect argintiu şi maro cu efect argintiu (ambele opţionale).

Gama de motorizări include trei unităţi pe benzină şi una diesel. Fanii benzinei vor avea de ales dintre variantele 220i (2,0 litri, 184 CP şi 270 Nm), 228i (2,0 litri, 245 CP şi 350 Nm) şi M235i (3,0 litri, 326 CP şi 450 Nm). Singura variantă diesel disponibilă la lansare este 220d, care vine cu o unitate de 2,0 litri ce produce 190 CP şi 400 Nm.

Interiorul e acelaşi de la Seria 2 Coupé

În echipare standard, toate motoarele vin împreună cu o cutie de viteze manuală cu şase trepte şi tracţiune pe puntea spate. Opţional, se poate alege pentru o cutie de viteze automată cu opt trepte.

BMW Seria 2 Cabriolet este primul model din curtea bavarezilor ce primeşte o nouă generaţie a sistemului de navigaţie Professional care include funcţia de actualizare wireless a hărţilor, gratuit. Tehnologia este similară cu cea folosită de telefoanele mobile pentru actualizarea sistemului de operare (over the air – OTA) şi are nevoie de o cartelă SIM pentru a funcţiona (care este inclusă).

Germanii spun izolaţia fonică a acoperişului textil este mai bună decât la vechiul Seria 1 Cabrio

Pe scurt, această tehnologie înseamnă că proprietarii maşinii nu mai trebuie să comande DVD-uri scumpe de la producător pentru a-şi ţine sistemul de navigaţie la zi. Din păcate, conform BMW România, această funcţie nu va fi disponibilă în ţara noastră.

BMW Seria 2 Cabrio va fi lansat în premieră mondială la Salonul Auto Paris 2014.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide