Citroën Berlingo primeşte un nou facelift pentru 2015

Autor: Iulian Dnistran 20 feb. 2015 Prezentări

A doua generaţie Citroën Berlingo se află printre noi de şapte ani deja, fiind lansată în 2008 şi reîmprospătată în 2012. Iar acum, în 2015, a venit timpul pentru un nou facelift aplicat atât variantei de marfă, cât şi versiunii de marfă.

După cum probabil ai văzut deja, nu este vorba despre schimbări majore – spoiler faţă redesenat, lumini de zi cu LED repoziţionate şi o grilă a radiatorului restilizată.

În interior, lucrurile sunt la fel ca până acum, cu diferenţa că de acum înainte clienţii vor putea comanda un sistem de infotainment cu ecran tactil de şapte inci şi tehnologie MirrorLink (disponibilă abia din noiembrie, pentru un motiv pe care nu îl ştim).

Faceliftul a adus, de asemenea, posibilitatea de a monta senzori de parcare pe faţă, o cameră video pentru mersul înapoi şi un sistem de frânare automată la viteze de oraş (care e disponibil tot din noiembrie).

Toate motorizările convenţionale sunt diesel şi au puteri cuprinse între 75 CP şi 120 CP, în vreme ce antreprenorii ecologişti vor avea la dispoziţie o versiune 100% electrică – 67 CP, 200 Nm şi o autonomie maximă de 170 km.

Citroën Berlingo facelift va fi prezentat la Salonul Auto Geneva 2015 din luna martie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide