Dacia Lodgy Stepway şi Dokker Stepway intră în hora pseudo-crossover. UPDATE

Autor: Iulian Dnistran 18 sept. 2014 Prezentări

Gama de modele Dacia nu se va îmbogăţi cu vreo mare surpriză la Salonul Auto de la Paris, deoarece producătorul român nu pregăteşte un model complet nou – cum ar fi o maşină de oraş de clasă mini sau chiar o Dacia Sedan.

Totuşi, standul brandului auto naţional va atrage suficient interes datorită noilor versiuni Stepway pentru modelele familiste Lodgy şi Dokker. Adică, la fel cum Sandero Stepway e un crossover foarte apetisant, cei de la Renault speră să crească interesul potenţialilor clienţi pentru perechea de modele de familie graţie pachetului estetic în partitură pseudo-crossover.

Denumirea Stepway aduce un plus de aspect de aventurier celui mai accesibil monovolum cu 7 locuri din Europa

Lodgy şi Dokker Stepway dispun de numeroase elemente de design specifice:

  • bare de protecţie faţă (şi spate pentru Lodgy) în culoarea caroseriei
  • scuturi faţă şi spate crom satinat
  • proiectoare de ceaţă faţă cu ornamente crom satinat
  • pasaje de roţi cu protecţii de culoare neagră
  • praguri de culoare neagră
  • ornamente de design Dark Metal pentru barele de pavilion, retrovizoare exterioare şi jante din aluminiu
  • pentru Lodgy Stepway, un calandru şi un bandou superior al calandrului de culoare neagră

Lodgy Stepway şi Dokker Stepway sunt disponibile în cinci nuanţe de caroserie, incluzând Bleu Azurite, şi afişează un stripping cu denumirea ”Stepway” pe portierele din faţă. În interior, cele două versiuni Stepway dispun de o tapiţerie specifică cu broderii şi cusături de culoare albastră, iar ceasurile de bord şi aeratoarele au de asemenea un contur albastru, nuanţă pe care o regăsim şi în jurul consolei centrale.

Un minivan care de acum se adresează şi amatorilor de maşini cu aspect de crossover

Pentru un plus de confort în utilizarea cotidiană, aceste modele oferă acum şi noi spaţii de depozitare cu plasă în spatele si pe lateralele scaunelor din faţă. În rest, regăsim aceleaşi echipamente de confort suplimentare, precum sistemul multimedia MEDIA NAV, climatizare, limitator-regulator de viteză sau asistenţă la parcarea cu spatele.

Paleta de motorizări este cunoscută de la celelalte versiuni: Lodgy Stepway e disponibil cu două motoare pe benzină (1.6 MPI de 85 CP, respectiv micul 1.2 TCe de 115 CP) şi cu dieselul 1.5 dCi, în două variante de putere (90 şi 110 CP), iar Dokker Stepway oferă motorul pe benzină TCe de 115 CP, alături de dCi-ul de 1,5 litri, de asemenea în două variante de putere, dar mai slabe decât la Lodgy (75 CP şi 90 CP).

Vă invităm să găsiţi detaliile care diferenţiază Lodgy şi Dokker Stepway de versiunile normale…

Informaţii despre preţuri şi disponibilitatea pe piaţa noastră a noilor Lodgy Stepway şi Dokker Stepway, cu ocazia lansării mondiale de la Salonul Auto Paris 2014.

Update video:

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide