Primele informaţii şi imagini oficiale cu noul Hyundai i20

Autor: Iulian Dnistran 11 aug. 2014 Prezentări

Producătorii auto au început deja să-şi prezinte modelele debutante la Salonul Auto de la Paris 2014 iar Hyundai nu putea lipsi de la petrecere. În această privinţă, sud-coreenii publică primele informaţii şi imagini oficiale cu a doua generaţie Hyundai i20, după ce schiţele oficiale cu noul i20 au primit reacţii pozitive din partea publicului internaut. A, şi un clip video (aflat la finalul acestui articol), în care îl vedem în acţiune chiar unde nu ne aşteptam!

Cum era de aşteptat, designul versiunii reale, de serie, este doar o umbră a ceea ce arătau randările oficiale. Chiar şi aşa, putem afirma în siguranţă că noul Hyundai i20 arată bine – după adoptarea limbajului de design Fluidic Sculpture – lucru vital atunci când te afli în competiţie cu Ford Fiesta şi Peugeot 208.

Vis-a-vis de felul în care arată noul i20, vă puteţi face o impresie cu ajutorul imaginilor din galeria foto (modelul roşu este destinat pieţei din India), însoţite de o serie de date tehnice sumare oferite de Hyundai.

Ampatamentul citadinei a fost crescut cu 45 de mm şi măsoară acum 2.570 mm, în timp ce lungimea totală a maşinii este cotată la 4.035 mm. Volumul portbagajului promite 326 de litri, capitol la care i20 devansează Fiesta cu 30 de litri şi lasă în urmă cei 285 de litri oferiţi de Peugeot 208 şi cei 280 de litri cu care se laudă Volkswagen Polo.

Vorbim despre un model dezvoltat şi construit în Europa, pentru europeni (pentru mai multe detalii, vezi testul nostru cu Hyundai Grand Santa Fe) aşadar ne aşteptăm ca noul i20 să fie bine pregătit pentru concurenţa încinsă de care va avea parte în clasa B. În versiunea de top, clienţii noului i20 vor putea opta pentru stopuri cu LEDuri, plafon panoramic şi o cameră video pentru mersul înapoi.

Preţurile noului Hyundai i20 rămân un secret, însă cel mai probabil coreenii le vor dezvălui în cadrul premierei oficiale din toamnă, de la Salonul Auto de la Paris 2014.

Şi nu se putea ca un model dedicat europenilor să nu fie promovat în stil european, cu filmări spectaculoase pe străzile unui mare oraş european. Care oraş e o mare surpriză! 🙂

VIDEO: Reclamă pentru noul i20, filmată în Bucureşti:

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide