Audi S3 de curse cu peste 1.000 CP. VIDEOUn Audi S3 cu peste 1.000 de cai-putere pregătit pentru curse de către TS Racing a fost filmat în timpul adunării anuale a clubului Audi-Volkswagen Norwegens din Norvegia.

Audi S3 de curse cu peste 1.000 CP. VIDEO Audi S3 de curse cu peste 1.000 CP. VIDEO

Norvegia. Ţara în care unele evenimente dedicate pasionaţilor de maşini adună chiar şi 1.000 de spectatori. Şi iată că norvegienii nu se dezic de pasiunea lor pentru maşini pentru că la întâlnirea anuală a clubului Audi-Volkswagen Norwegens din Norvegia a fost filmat un Audi S3 pregătit pentru curse de TS Racing.

Însă nu e chiar orice Audi S3, ci unul care are sub capotă un motor de 2,5 litri pe benzină care produce nu mai puţin de 1.074 de cai-putere şi 1.158 Nm.

Şi pentru că este o maşină destinată circuitului, din interior au fost scoase toate echipamentele inutile şi au fost montate scaune sport, un bord din fibră de carbon, un roll-cage şi instrumente noi.

La exterior, maşina a primit un kit aerodinamic care include un splitter în partea din faţă, aripi evazate, bare de protecţie redesenate şi un difuzor de aer în partea din spate.

Cum arată şi cum sună „monstrul” Audi S3, în clipul de mai jos: