Cum ar putea arăta un TUNING EXTREM pe noua Mazda MX-5? Demenţial

Autor: Oraan Mărculescu 11 sept. 2014 Tuning auto

Cea de-a patra generaţie Mazda MX-5 promite o evoluţie consistentă a pachetului tehnic, deci şi mai mult spirit ludic, mai multă adrenalină şi mai multe senzaţii la volan.

Însă fanii adevăraţi nu se opresc aici, deoarece visează tot timpul la mai mult. Este şi cazul designerului Hugo Silva, care ne propune un tuning virtual pe noul MX-5 care face maşinuţa să arate extrem de agresiv, poate cam mult faţă de ce s-au gândit designerii japonezi.

WANT! Un fel de MX-5 muscle-car?…

 

Dacă modelul de serie arată drăguţ-sportiv, mizând pe o formă familiară şi detalii de design care amintesc de noile Mazda6 sau Mazda3, propunerea lui Hugo Silva duce lucrurile la extrem prin evazarea suplimentară a aripilor, micşorarea gardei la sol şi adoptarea unor jante cu specific racing.

La care se mai adaugă nuanţa neagră-ameninţătoare a caroseriei, capota cu multe fante sau spoilerul frontal cu o imensă gură de aerisire pentru ceea ce pare un radiator modificat (poate pentru că sub capotă motorul e dotat, în imaginaţia creatorului, cu turbo?).

Un lucru e clar: noua Mazda MX-5 este aşteptată cu nerăbdare, iar fanii înfocaţi nu fac altceva decât să pună paie pe foc prin asemenea propuneri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide