Tuning: BMW Seria 6 Gran Coupe modificat de Hamann

Autor: Iulian Dnistran 13 dec. 2012 Tuning auto

BMW Seria 6 Gran Coupe a primit un kit de tuning de la compania germană Hamann. Nemţii au aplicat sedanului sportiv, printre altele, un pachet aerodinamic şi un set de jante noi.

Kitul aerodinamic vine cu o grilă a radiatorului redesenată, bare de protecţie noi, capotă din fibră de carbon, praguri laterale şi lumini de zi cu LED-uri. În partea din spate, Seria 6 Gran Coupe primeşte un eleron pe capota portbagajului şi un difuzor de aer integrat în bara de protecţie.

Hamann oferă o sumedenie de design-uri pentru jante, iar printre ele se numără şi cele denumite Anniversary Evo Hyper Black, care au diametrul de 21 de inci.

Pe lângă elementele stilistice exterioare, Hamann mai oferă un kit de coborâre a gărzii la sol cu 30 mm şi un program de personalizare a interiorului, în cadrul căruia clienţii au posibilitatea de a folosi materiale precum Alcantara, piele naturală şi lemn.

Din păcate, cei de la Hamann nu au făcut nimic pentru a creşte performanţele motorului. Din fericire, însă, nu mai este mult până la Salonul Auto Detroit din ianuarie 2013, unde BMW va prezenta varianta M6 Gran Coupe.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide