Tuningwerk a creat un BMW M135i şi mai puternic

Autor: Adrian Mihălţianu 04 nov. 2013 Tuning auto

Pentru cei care vor să le râdă in nas clienţilor de Mercedes-Benz A45 AMG, Tuningwerk le propune versiunea preparată a hot-hatch-ului BMW M135i. In urma unor modificări la nivel tehnic, acesta se poate lăuda cu o putere de 450 CP, gestionată de o cutie manuală cu 6 trepte.

Însă, acest lucru implică şi montarea unui set de anvelope pe măsură, cu dimensiunile 245/40 R18 pe faţă şi 265/35 R18 pe spate.

Exteriorul lui BMW M135i nu arată foarte agresiv, noile spoilere cu rol aerodinamic fiind foarte bine integrate. In schimb, eleronul montat deasupra lunetei şi jantele de dimensiuni mari pun mai mult accent pe look-ul sportiv al maşinii.

La capitolul interior, modelul bavarez stă ceva mai bine, acesta fiind garnisit cu piele Alcantara, scaunele au fost inlocuite cu unele Recaro, iar accesoriile M Peformance sunt prezente peste tot in habitaclu.

Pentru a-şi demonstra performanţele sportive, modificatul M135i a fost dus pe circuitul Hockenheimring, din Germania, unde a reuşit un timp foarte bun. Mai exact, 1.58 minute pe tură, ceea ce inseamnă o medie de 139,5 km/h pe o distanţă de 4,574 km, cât măsoară circuitul.

Acum, fie vorba între noi, un 1M era de ajuns… Sau nu? Voi ce părere aveţi?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide