Cât costă în România noul Hyundai Kona Electric

Autor: ProMotor 30 ian. 2020 Știri auto

Hyundai Kona Electric este disponibil pentru comercializare în România. Crossoverul electric are o autonomie de până la 449 de kilometri. Iată cât costă în România noul Hyundai Kona Electric.

Intră în Galeria FOTO

Modelul coreean este disponibil în două versiuni, una cu o baterie de 64 kWh și o putere a motorului electric de 204 CP și cealaltă cu o baterie de 39,2 kWh și o putere a motorului electric de 136 CP. În primul caz autonomie modelului electric atinge 449 de kilometri, fiind măsurată după ciclul WLTP. Pentru modelul cu capacitate redusă a bateriei, autonomia atinge 289 de kilometri. Performanețele dinamice sunt, de asemenea, diferite, modelul mai puternic având nevoie de 7,6 secunde pentru a accelera de la 0 al 100 km/h. Pentru aceeași performanță, Kona cu motorul de 136 CP are nevoie de 9,9 secunde.

Conectat la un încărcător rapid de 100 kW, acumulatorul de 64 kWh poate fi încărcat pana la 80% în doar 54 de minute. Cu încărcătorul on-board de 10,5 kW, care funcționează la curent alternativ, pentru pachetul cu baterie de 64 kWh, procesul dureaza 7 h 30 min, respectiv 4 h 50 min pentru bateria de 39,2 kWh.

Kona Electric pune la dispoziția clienților o gama variata de dotări de conectivitate, precum sistemul de infotainment cu display central de 10,25 inchi, care integrează navigația, funcțiile media și cele de conectivitate (Apple CarPlay si Android Auto), dar și funcția de încărcare wireless. Conducătorul auto beneficiază, de asemenea, de un ecran de bord de 7 inchi, pe care sunt afișate detalii despre condus și despre performanțele autovehiculului, precum și de un Head-Up Display.

Pachetul Hyundai SmartSense pentru Kona Electric include: sistem de avertizare în cazul unei coliziuni frontale cu detectarea pietonilor, pilot automat inteligent, sistem de monitorizare a unghiului mort, sistem de atenționare a conducătorului auto, sistem de asistență la menținerea benzii de rulare, sistem de avertizare a unei coliziuni la deplasarea în marșarier.

Prețurile pentru Kona Electric pornesc de la 35.272 de euro cu TVA inclus, în varianta de 136 CP, nivel de echipare Highway. Fata de prețul de lista, rețeaua Hyundai Auto Romania oferă în acest moment și o reducere în valoare de 1.500 de euro cu TVA inclus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide