Dacia Sandero vine într-o ediție specială la aniversarea de 15 ani

Autor: Marius Vișan 04 feb. 2020 Știri auto

Pentru a marca a 15-a aniversare a mărcii Sandero, Dacia lansează o serie limitată, scrie site-ul francez largus.fr.

Noile actualizări vor aparține nivelului de echipare City +, ocazie cu care va reveni printre opționale și cutia de viteze robotizată Easy-R pentru motorizarea TCe 90. Deși va fi înlocuit toamna viitoare la Salonul Auto de la Paris, Sandero 2 are parte de un refresh înainte de a-și încheia cariera.

Astfel, după ce în ianuarie a primit versiunea GPL Eco-G 100, acum, în februarie, este reintrodusă transmisia robotizată Easy-R pe motorul TCe 90 de pe Stepway, și finisaje care marchează aniversarea de 15 ani. Transmisia robotizată Easy-R este taxată cu 600 de euro mai mult decât transmisia manuală.

Pentru un plus de 300 de euro clienții vor primi jante noi de 16 inci, decorații speciale pe praguri, oglinzi exterioare în nunața Pearly Black, aer condiționat automat și tapițerie nouă.

Prețurile pot fi verificate în tabelul de mai jos și sunt valabile pentru piața din Franța.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide