S-a zgârcit și n-a cerut livrare acasă. A cărat o tonă și jumătate de gips-carton cu Audi A6

Autor: ProMotor 14 apr. 2020 Știri auto

Un Audi A6 se transformă în… cărăuș de ocazie. Un șofer a cărat o tonă și jumătate de gips-carton cu mașina în versiune break.

GALERIE FOTO

Cei care au văzut o fotografie au crezut că imaginea este trucată. S-au răzgândit însă, atunci când filmarea a apărut pe YouTube. Un șofer de Audi A6 a refuzat livrarea contra cost a materialului de construcții cumpărat și a decis să și-l transporte singur acasă.

1.550 de kilograme de plăci din gips-carton și profiluri metalice. Aceasta a fost încărcătura care a pus la grea încercare un break Audi A6. S-a întâmplat în Rusia, la Novorsibirsk.

Pe filmare se vede cum un motostivuitor cară plăcile și le ridică până la înălțimea acoperișului mașinii, apoi, după câteva încercări eșuate, le așează cu grijă acolo, pe portbagajul improvizat din bare metalice ce par ruginite.

Un camion încărcat cu lemne a fost la un pas să provoace o tragedie – VIDEO

Cel care operează motostivuitorul este ghidat pentru a se apropia de mașină fără să o zgârie, dar probabil că zgârieturile pe caroserie ar fi ultimele probleme ale acestei mașini după un asemenea transport.

Cu asemenea greutate pe acoperiș, mașina se apropie de sol încât cel mult 3 centimetri o mai despart de asfalt. Dar proprietarul nu se lasă. Rabatează bancheta și îngrămădește în portbagaj câteva profiluri metalice. Angajații centrului comercial au imortalizat momentul. Nu văzuseră niciodată așa ceva!

Nu știm cât de departe a ajuns cu mașina încărcată astfel, dar un lucru știm sigur: a fost pericol public în trafic.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide