Un Ferrari LaFerrari ajunge la 372 de km/h pe Autobahn – VIDEO

Autor: ProMotor 17 apr. 2020 Știri auto

Există nenumărate efecte negative pe care izolarea le poate avea asupra minții, unul din ele ar fi să o iei la goană cu mașina, atunci când situația îți permite. Cum a făcut acest șofer, de exemplu.

El a condus un LaFerrari pe o porțiune de autostradă din Germania unde nu există limită de viteză cu 372 de km/h, și s-a mai și filmat.

Modelul Ferrari LaFerrari a fost lansat acum aproximativ șapte ani, acesta fiind primul hipercar mild hibrid al companiei. Acesta are un motor V12 de 6,3 litri care produce 789 de cai putere (588 kilowati). Cu toate acestea, atunci când a fost asociat cu sistemul hibrid ajunge la o putere combinată de 950 CP (708 kW).

„Racheta” italiană parcurge sprintul 0-100 km/h  în mai puțin de trei secunde.

Un nou videoclip distribuit pe Instagram arată puternicul Ferrari în momentul în circulă cu viteză foarte mare pe o porțiune fără restricții din Autobahn-ul german.

Videoclipul arată un Ferrari LaFerrari alb, care accelerează de la 217 km / h în sus. Evacuarea motorului V12 scoate un zgomot foarte puternic, în timp ce șoferul apasă și mai tare pe pedala de accelerație.

Încet-încet, viteza urcă până la 372 km / h, moment în care se termină videoclipul.

VIDEO

 

View this post on Instagram

 

LaFerrari top speed ? #372 #ferrari #topspeed

A post shared by Exotics Vs Classics (@speedtimers) on

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Instagram



Comentarii
Inchide