Infotrafic: Restricții de trafic pe autostrăzile A1 și A2

Autor: ProMotor 07 mai 2020 Știri auto
Infotrafic: Restricții de trafic pe autostrăzile A1 și A2

Centrul Infotrafic a anunțat mai multe restricții de trafic pe autostrăzile A1 și A2, din cauza desfășurării unor lucrări de reparație a carosabilului. Pe mai multe tronsoane ale celor două autostrăzi se va circula în regim de o bandă pe sens.

Circulaţia pe autostrăzile A2 Bucureşti – Constanţa şi A1 Deva – Nădlac se va desfăşura restricţionat, joi, din cauza unor lucrări care au loc la carosabil, potrivit Centrului Infotrafic din Cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Centrul Infotrafic anunţă că joi, până la ora 16.00, au loc lucrări de reparaţii la partea carosabilă, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 46 – 45,
localitatea Săruleşti, judeţul Călăraşi. Din acest motiv, traficul rutier este restricţionat pe a doua bandă.

Tot joi, până la ora 17.00, pe sensul către Nădlac al autostrăzii A1 Deva-Nădlac, pe tronsonul kilometric 582+300 de metri – 583+300de metri, în zona oraşului Nădlac, judeţul Arad, se fac lucrări de frezare şi asfaltare a părţii carosabile. Traficul rutier este restricţionat pe prima bandă şi pe banda de urgenţă.

Acelaşi tip de lucrări se realizează, joi, până la ora 17.00, şi între kilometrii 584 – 582+800 de metri, pe sensul către Timişoara al autostrăzii A1 Deva-Nădlac, în apropierea oraşului Nădlac, judeţul Arad, astfel că circulaţia este restricţionată pe prima bandă şi pe banda de urgenţă.

Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide