BMW Seria 7, încă în garanție, de vânzare pe autovit.ro pentru 22.000 de euro. Ce ascunde limuzina?

Autor: David Andrei 17 iun. 2020 Știri auto

Un BMW Seria 7, aflat în garanție, a fost scos la vânzare pe autovit.ro pentru doar 22.000 de euro. Mai mult, prețul este negociabil. Ce ascunde limuzina premium?

GALERIE FOTO

Un BMW Seria 7 ieșit de pe porțile uzinei în anul 2016 atrage atenția pe site-ul autovit.ro. Limuzina germană a parcurs doar 79.000 de kilometri până la această oră, ceea ce o face practic nouă. Are motor diesel de 3.0 litri, cuplat la o transmisie automată și la un sistem de tracțiune integrală xDrive. Unitatea dezvoltă 320 de cai putere.

Limuzina are echipare de top, care aduce la bord scaune față cu reglaj electric, ventilație, încălzire și funcții de masaj, o trapă panoramică acționată electric, care prezintă LED-uri, și un sistem audio Bowers & Wilkins.

Pe lista interminabilă de dotări apar un pachet M, suspensia pneumatică, faruri cu tehnologie Laserlight și control prin gesturi. Viitorul posesor de BMW Seria 7 se va bucura de o mașină care este capabilă să parcheze singură și care poate fi localizată prin GPS. Și pasagerii vor avea parte de ceva special la bord. În tetierele scaunelor din față se regăsesc ecrane.

“Are toate opțiunile care se pot achiziționa de la producător, mai puțin frigiderul din spate”, scrie proprietarul în anunțul publicat recent pe autovit.ro.

Mașina are garanție extinsă până la 19 septembrie 2021 sau în limita a 200.000 de kiometri.

Ce ascunde totuși acest BMW Seria 7 scos la vânzare pe autovit.ro?

Limuzina arată impecabil, mai puțin atunci când este privită din partea dreapta față. Vânzătorul anunță că aceasta a suferit o avarie în urmă cu puțin timp. În urma impactului, airbag-urile din față s-au declanșat, dar motorul și transmisia sunt – scrie în anunț – neatinse. Nici radiatoarele nu sunt sparte, explică acesta.

Ceea ce nu scrie în descriere, dar apare în fotografii, este că și parbrizul este spart (vezi GALERIA FOTO).

Mai apare în anunț o informație care i-ar ridica un semn mare de întrebare celui interesat să cumpere acest BMW Seria 7 cu 22.000 de euro: “Motorul și accesoriile acestuia (turbine, electromotor, alternator, EGR) au în acest moment 350 de kilometri.” Toate au fost schimbate pe garanție.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide