Povestea sinistră a unui BMW Seria 7 păstrat în showroom timp de 23 de ani

Autor: ProMotor 14 iun. 2020 Știri auto

Un BMW Seria 7 din 1992 cu doar 775 de kilometri este scos la vânzare. Vânzătorul este conștient că sunt șanse mici să-l vândă repede. Mașina are o poveste sinistră.

GALERIE FOTO

Acest BMW Seria 7 E32 este acum de vânzare. Limuzina premium a parcurs doar 775 de kilometri în 28 de ani, deci este ca nouă. Vânzătorul este convins însă, că va avea bătăi de cap mari în încercarea sa de a o vinde și crede că povestea sa îi va pune pe fugă pe clienții superstițioși. Aceasta a stat timp de 23 de ani într-un showroom. Cel care o comandase s-a stins din viață înainte ca BMW-ul să-i fie livrat.

Mașina fusese comandată într-un showroom din Germania de către un client britanic. Acesta bătuse drumul până în Germania în speranța că își va primi mai repede modelul comandat. Dar nici așa nu a fost suficient de repede. Bărbatul s-a stins din viață înainte ca mașina să-i fie livrată.

Ce s-a întâmplat cu acest BMW Seria 7 după moartea clientului?

După moartea clientului, reprezentanța auto a păstrat mașina timp de 23 de ani, într-o zonă încălzită a showroom-ului. Un pasionat a achiziționat-o în anul 2015.

Așa se explică faptul că, în bordul bătrânului BMW Seria 7, kilometrajul arată distanța extrem de mică parcursă. Nici urmă de rugină pe caroseria limuzinei, iar vopseaua s-a păstrat intactă. Vânzătorul menționează însă niște “semne de îmbătrânire”.

Evident, și cabina limuzinei atât de puțin folosite este ca nouă. Viitorul posesor se va bucura de tapițerie albastră, dar nu va avea radio.

Vechiul, dar… noul BMW Seria 7, în versiune 740i, este pus în mișcare de un motor V8 de 4.0 litri, care dezvoltă 286 de cai putere și un cuplu de 400 Nm. Propulsorul este cuplat la o transmisie automată cu cinci rapoarte, care expediază puterea către puntea spate.

Mașina este de vânzare pe un site specializat în licitații auto. Licitația pentru acest Seria 7 începe de la 7.805 euro. Cei care nu vor să intre în cursa online pentru mașina germană, pot apela direct la un dealer care o vinde pentru 43.900 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide