Infotrafic: Restricții de circulație pe mai multe drumuri naționale

Autor: George Cristea 06 iul. 2020 Știri auto

Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române a anunțat restricții de circulație pe mai multe drumuri naționale și județene din țară. Cauzele acestor restricții sunt inundațiile, dar și lucrările de reabilitare.

Intră în Galeria FOTO

Astfel, luni dimineaţa au fost semnalate un drum naţional şi două drumuri judeţene cu circulaţia rutieră restricţionată, ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile. Este vorba despre:

  • DN1R – blocat în localitatea Sâncraiu, judeţul Cluj (circulaţia rutieră este deviată pe DJ 126, prin localitate)
  • DJ 223B – blocat la km. 49+200 de metri, între localităţile Dorobanţu şi Traian, judeţul Tulcea
  • DJ 672C – blocat în zona localităţii Runcu, judeţul Gorj.

De asemenea, în judeţul Tulcea, circulaţia pe DN 22D se desfăşoară pe un fir, alternativ, la kilometrul 1+200 de metri (ieşirea din oraşul Măcin către localitatea Horia), după ce un pod s-a surpat.

„În perioada 22 iunie – 9 iulie 2020, pe DN 6 Drobeta-Turnu Severin – Orşova, la kilometrul 354+150 de metri, în afara localităţii Gura Văii (viaductul Slătinicul Mare), judeţul Mehedinţi, se execută lucrări de reparaţii la rosturile de dilataţie. Astfel, circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, dirijat prin semaforizare ori cu piloţi de circulaţie”, au mai transmis reprezentanţii Poliției.

Restricții de circulație pe drumuri naționale datorate lucrărilor la carosabil

În judeţul Constanţa, pe DN 39 Mangalia – Vama Veche, între kilometrii 45+223 de metri – 45+464 de metri, au loc lucrări de reparaţii la un pod, până la finalul anului 2020. În zonă se circulă pe câte o bandă pe sens, din două prevăzute.

De asemenea, luni, în intervalul orar 08:00 – 16:00, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe tronsonul kilometric 163+800 de metri – 164+200 de metri, pe raza localității Golești, județul Vâlcea, au loc lucrări de reparații la partea carosabilă. Traficul rutier se desfășoară pe două din cele trei benzi, dirijat prin indicatoare rutiere.

De asemenea, pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 219 – 220, pe raza localității Tuțulesti, județul Vâlcea, se vor executa lucrări de frezare și așternere a covorului asfaltic. Din acest motiv, între orele 12:00 – 20:00, traficul se va desfășura pe jumătate de cale, dirijat cu piloți de circulație.

Tot luni, până la ora 20:00, pe DN 65 Pitești-Slatina, pe tronsonul kilometric 84+600 de metri – 85+500 de metri, în zona localității Colonești, județul Olt, se efectuează lucrări de asfaltare, astfel că traficul rutier se desfășoară alternativ, pe sensul către Pitești, cu piloți de dirijare a circulației.

Trei autostrăzi au restricții de trafic

Timp de trei zile, circulația este restricționată și pe a doua bandă pe sensul către Sebeș al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, între kilometrii 275 – 276+500 de metri, în zona localității Aciliu, județul Sibiu, întrucât se efectuează lucrări de reparații a suprafeței de rulare.

Pe autostrada A3 Turda-Borș au fost anunțate, luni, următoarele restricții de circulație:

– Nod Turda A3 – DN 1 Bretea G, municipiul Turda, în intervalul orar 8:30 – 10:30, se execută lucrări de înlocuire a parapetului metalic;

– același tip de lucrări se execută și la kilometrul 18+050, în apropierea localității Săndulești, județul Cluj, fiind restricționată a doua bandă, în intervalul orar 11.00 – 15.00.

De asemenea, restricții de circulație sunt și pe autostrada A10 Aiud-Turda, la nodul rutier A10 Bretea 5, municipiul Turda, județul Cluj. Astfel, în interval orar 16:00 – 18:00, se execută lucrari de înlocuire a parapetului metalic deteriorat.

De asemenea, trebuie ținut cont și de evenimentele din trafic, așa cum a fost în această dimineață răsturnarea unui TIR încărcat cu bitum pe DN6, în județul Caraș Severin. Operațiunea de readucere a TIR-ului pe roți a determinat închiderea circulației în zonă timp de mai multe ore.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide