Top cinci mașini scumpe cu întreținere foarte ieftină

Autor: ProMotor 14 aug. 2020 Știri auto

Când cumpărăm o mașină nouă sau folosită, prețul este cel mai important aspect care duce la luarea unei decizii. Dar acest preț de echiziție este doar începutul. Un alt factor crucial pe care trebuie să-l aveți în vedere este suma de bani pe care o veți cheltui pentru întreținere și reparațiile mașinii care vor apărea în timp.

Cei de la canalul de YouTube 99 vehicles au făcut un top cinci mașini premium care au o întreținere foarte ieftină.

Sunt modele destul de scumpe, dar cu ele nu veți trece foarte des pe la service. Un singur model este european, restul fiind japoneze sau americane.

Top cinci mașini premium cu întreținere ieftină

5. Skoda Superb

Cu spațiul său interior generos, portbagajul mare, designul exterior atractiv și opțiunile „simply clever”, Skoda Superb poate fi motivul pentru care nu trebuie să vă mai uitați cu admirație spre un crossover sau un SUV mai înalt. Este rafinată, surprinzător de economică și de confortabilă.

4. Lexus IS 300h

Este un model cu performanțe tehnice remarcabile, design futurist, foarte agresiv, interior premium (scaune piele încălzite și ventilate), acesta fiind un model pentru care se plătește un impozit redus (fiind hibrid). Plăcuțele de frână se schimbă mai rar pentru că are frânare regenerativă, iar revizia este undeva între 600-800 de lei revizia, ca la orice Toyota.

3. Lexus GS 400h

Ca și la modelul de mai sus, taxele și reviziile sunt mai accesibile față de modelele germane, fără însă a face rabat de la calitate.

2. Toyota Camry

Toyota Camry are o abordarea simplă, orientată spre confort și fiabilitatea. Camry nu este o mașină sportivă, în schimb, este o mașină economică, confortabilă, care oferă rafinament de lungă durată.

1.Tesla Model 3

Tesla Model 3 impresionează orice pasionat de mașini prin designul simplu, autonomia bateriei, tehnologia de la bord și accelerația copleșitoare. De asemenea, mașinile electrice au taxele și impozitele mult mai mici, nu există schimb de ulei sau antigel, iar reparațiile pentru acest tip de motor sunt destul de rare.

Intră în Galeria foto

Top cinci mașini scumpe cu întreținere foarte ieftină
Top cinci mașini scumpe cu întreținere foarte ieftină

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Netcarshow.com, Caradvice.com, 99vehicles / YouTube



Comentarii
Inchide