Toyota Camry Black Edition – Negrul e mereu la modă!

Autor: Elena Luchian 05 aug. 2020 Știri auto

Toyota Camry Black Edition este cel mai nou membru al familiei de versiuni elegante, cu dotări de top. Constructorul nipon aniversează astfel cei 40 de ani petrecuți de model pe piață.

GALERIE FOTO

Pentru început, Toyota Camry Black Edition va fi disponibilă doar în Japonia și în Statele Unite, acolo unde este cel mai popular model al constructorului japonez. Spre deosebire de Camry, Toyota RAV4 Hybrid Black Edition, dezvăluită săptămâna trecută va ajunge și la clienții europeni.

Toyota Camry Black Edition vine cu un look intimidant, subliniat de elementele sport suplimentare cu care este echipată această versiune. Această versiune are la bază Camry cu echipare de top și primește în plus jante din aliaj de 18 inci (de 19 inci în cazul lui RAV4 Hybrid Black Edition) și elemente decorative fumurii în zona grilei radiatorului, a farurilor și stopurilor.

Trei nuanțe de caroserie sunt disponibile pentru această ediție specială. Este vorba despre Precious Black Pearl, Platinum White Pearl Mica și Emotional Red II. Se poate comanda și o caroserie bi-ton, care aduce un acoperiș Attitude Black Mica, în combinație cu o caroserie albă sau roșie.

Toyota Camry Black Edition propune o ambianță sportivă

La bord, scaunele sunt îmbrăcate standard în piele roșie sau neagră, la el sunt și bordul, cotiera centrală și fețele portierelor.

Japonezii au echipat standard mașina cu o serie de sisteme de asistență disponibile, în mod obișnuit, doar opțional. Pe listă se regăsesc Blind Spot Monitor, Rear Cross Traffic Auto Brake și Parking Support Brake.

Chiar dacă au o denumire care sună agresiv, versiunile Black Edition nu suferă nicio modificare sub capotă. Sedanul nipon în versiune specială este disponibilă cu motorizarea familiară fanilor brand-ului nipon. Aceasta integrează un motor electric și un motor pe benzină de 2,5 litri, care dezvoltă împreună 218 cai putere, cu tracțiune față sau tracțiune integrală E-Four.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide