Momentul în care o șoferiță îi trage o palmă unui șofer, surprins de o cameră de bord

Autor: David Andrei 20 aug. 2020 Știri auto

Momentul în care o șoferiță i-a tras o palmă unui alt șofer a fost surprins de o cameră de bord, în traficul aglomerat din Chișinău.

GALERIE FOTO

Femeia a coborât nervoasă din mașina sa, o Toyota Prius de culoare neagră, imediat după ce a oprit la semafor. Ea s-a îndreptat hotărâtă spre șoferul de Peugeot 208 aflat în fața sa. După un schimb de replici, aceasta i-a aplicat bărbatului o corecție de față cu ceilalți participanți la trafic. Incidentul relatat de Autoblog.md a avut loc pe strada Vadul lui Vodă din Chișinău. Potrivit datelor furnizate de camera de bord care a surprins momentul, răfuiala în trafic a avut loc în jurul prânzului, miercuri, 19 august.

Nimeni nu a intervenit după ce șoferița i-a tras o palmă unui șofer

Nu se știe ce a făcut bărbatul de a înfuriat-o atât de tare pe femeie. În imagini, aceasta apare revenind la mașina sa, imediat după ce l-a lovit pe șofer cu palma. La rândul său, bărbatul coboară din autoturismul alb și vine rapid către ea. Tânăra cu rochie roșie nu pare intimidată nici în momentul în care el îi deschide portiera.

Mai mulți șoferi aflați în spatele celor doi au claxonat pentru că semaforul indica culoarea verde, iar coloana din față se pusese în mișcare. Niciunul nu a intervenit însă, pentru a aplana conflictul.

“Ar putea fi o ceartă conjugală”, spun mulți dintre cei care au văzut imaginile.

VIDEO:

O femeie a condus cu un bărbat pe mașină tot la Chișinău

Scene uluitoare au avut loc și în iarna trecută la Chișinău. O femeie a condus sute de metri cu un bărbat urcat pe capotă. Acesta a urcat ulterior pe bara spate a vehiculului, ținându-se de acoperiș. Imaginile au fost surprinse de martori.

Participanții la trafic au crezut atunci că este vorba despre… dragoste cu năbădăi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide