Apare o imagine nouă cu bordul noilor Dacia Logan și Sandero. GALERIE FOTO

Autor: David Andrei 11 sept. 2020 Știri auto

A apărut o imagine nouă cu bordul noilor Dacia Logan și Sandero, deși acesta ar fi trebuit să fie strict secret până la sfârșitul lunii. Fanii brand-ului românesc vânează orice informație apărută în mediul online despre noile modele.

GALERIE FOTO

Dacia a dezvăluit designul noilor Logan, Sandero și Sandero Stepway în câteva imagini oficiale. Dar păstrează misterul asupra cabinei celor trei. Pe rețelele de socializare au apărut însă, fotografii neoficiale cu bordul modelelor. Cea mai recentă imagine a fost preluată de pe Facebook și publicată de autoblog.md.

Noua fotografie arată volanul multifuncțional cu patru spițe, dar și instrumentarul de bord cu lumină albă, foarte asemănător cu cel de la Renault Clio. Versiunea prezentată prezintă două ceasuri analog, dar o versiune digitală ar putea fi oferită ca opțiune în gamă. Se pot observa și ventilațiile noi, înguste, dar și dispunerea butoanelor și a comutatoarelor pe consola centrală.

Fanii Dacia pot vedea acum noul display independent, amplasat în zona mediană a bordului, acolo unde se aflau înainte ventilațiile. Sub ele, apare butonul pentru acționarea luminilor de avarie, cel pentru blocarea portierelor. Controlul automat al climatizării, care va fi, cu siguranță, o dotare opțională în gama noilor Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway, a migrat către partea inferioară a consolei. Este o dispunere aproape identică cu cea pe care o regăsim la Dacia Duster.

Șoferul va beneficia și de prezența unui port USB, dar și a unei prize de 12 volți. Sub ele apare un mic spațiu de depozitare, care ar putea fi rezervat, de exemplu, telefonului mobil.

Noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway vor avea frână de parcare electrică

În cea mai nouă imagine apare un schimbător de viteze al unei transmisii manuale cu șase trepte, în locul celor cinci pe care le aveau până acum transmisiile din gama Dacia.

Intră în GALERIA FOTO

Nici în această fotografie nu se poate vedea frâna de parcare clasică, așa că sunt șanse mari ca aceasta să fie o frână electrică. În imaginea anterioară, se poate observa butonul acesteia între cele două scaune din față.

Fanii brand-ului vor afla mai multe informații despre noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway pe 29 septembrie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide