Un accident grav a avut loc după ce roata unui vehicul a lovit parbrizul altei mașini – FOTO

Autor: ProMotor 01 mart. 2021 Știri auto

O femeie din Texas a murit, după ce o roată s-a desprins de pe un alt vehicul și a lovit parbrizul mașinii sale.

Femeia în vârstă de 52 de ani se îndrepta spre casă cu fiul ei, când o roată s-a desprins de pe o altă mașină care circula pe sensul opus, lovind parbrizul mașinii.

Potrivit autorităților, femeia a murit pe loc, în timp ce fiul ei de 17 ani, care dormea ​​pe scaunul pasagerului din față, a fost dus la spital cu răni grave. Carol Hardy, de 52 de ani, din Hockley și fiul ei, Kayden, în vârstă de 17 ani, se aflau în drum spre casă. Se întorceau de la un meci de baseball.

Intră în GALERIA FOTO

Fiul ei dormea ​​pe scaunul pasagerului din față în momentul accidentului

Accidentul s-a produs pe autostrada Eastex, iar traficul în zonă a fost oprit timp de trei ore. Anchetatorii au precizat că după ce roata a lovit parbrizul, mașina ei a intrat într-un alt autoturism, în care se afla un bărbat împreună cu cei trei copii ai săi. Familia a fost dusă la spital, suferind răni grave.

Potrivit anchetatorilor, nu se cunoaște ce anume a determinat desprinderea anvelopei de camion, iar cercetările continuă.

Accidentul se află în curs de investigare

Mecanicii avertizează că ar fi bine să fiți conștienți în permanență de starea mașinii pe care o conduceți. Dacă roata este pe cale să se desprindă de pe mașină veți simți asta în volan. Mașina nu răspunde optim la comenzi și veți auzi un un zgomot produs de rulment.

Șoferul de 16 ani al camionetei care a pierdut roata nu a fost rănit. În acest moment nu au fost depuse acuzații, scrie site-ul american abc13.com.

Deși poate părea un accident ciudat, acest tip de incident s-a mai întâmplat de multe ori pe autostrăzile din Houston, SUA. În 2017, 738 de persoane au murit din cauza accidentelor legate de anvelope, potrivit Administrației Naționale pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi.

Consiliul Național pentru Siguranță în Transporturi raportează că peste 19.000 de oameni sunt răniți în fiecare an, dar adaugă că majoritatea acestor accidente pot fi prevenite.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: abc13.com



Comentarii
Inchide