O femeie din București a vrut să însceneze un accident. Momentul a fost filmat

Autor: Marius Vișan 26 apr. 2021 Știri auto

Imagini inedite filmate în București, de pe Calea Griviței. Un pieton a vrut să însceneze un accident, însă nu şi-a dat seama că este filmat. Poliţiştii i-au deschis un dosar penal după ce au văzut imaginile.

Imaginile au fost surprinse duminică, 25 aprilie, în București și arată intenția unei femei de a înscena un accident. Aceasta merge alert și sare brusc în fața unei mașini. Șoferul a frânat, având viteză redusă.

Femeia a sărit în fața unei mașini și s-a întins pe jos

Pe imagini se poate observa cum femeia merge pe jos, chiar pe stradă, printre maşini, iar în momentul în care ajunge în dreptul unei treceri pentru pietoni, marcajul fiind foarte puţin vizibil, se aruncă pe şosea.

Când a coborât din mașină, femeia era întinsă pe jos și l-a acuzat că a accidentat-o, a sunat chiar și la 112. În imagini, însă, se vede cum bărbatul a frânat cu aproximativ un metru în urmă, iar femeia, care se aștepta probabil să fie măcar atinsă, s-a aruncat singură pe jos când a constatat că nu a fost lovită.

Cu toate acestea, ea a făcut acuzațiile și a apelat chiar și la ajutorul poliției în cazul său.

Foarte folositoare în astfel de situații sunt și camerele video montate la bordul mașinii. Ele surprind tot ce se întâmplă în fața mașinii și pot oferi informații în anumite situații tensionate în care sunt implicate alte mașini sau pietoni.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură foto: Antena 3


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide