Fiat lansează un SUV și îi invită pe internauți să aleagă ce nume va purta

Autor: Marius Vișan 06 mai 2021 Știri auto

Fiat dezvăluie un nou SUV compact în Brazilia.

Fiat nu a decis încă un nume pentru noul SUV, iar compania dorește ca iubitorii mărcii să contribuie la denumirea noului vehicul. Producătorul auto a selectat trei nume pentru SUV: Pulse, Domo și Tuo. Italienii au creat, de asemenea, un site unde oamenii pot intra să voteze numele preferat.

Fiat, care face parte acum din grupul multinațional Stellantis, a dezvăluit SUV-ul compact nou-nouț pentru piața din Brazilia. Interesant este că Fiat nu a ales încă un nume pentru noul SUV, iar compania îi lasă pe clienții săi să contribuie la denumirea noului vehicul. Constructorul italian a selectat trei nume pentru SUV: Pulse, Domo și Tuo.

Noul SUV Fiat este destinat exclusiv pieței din Brazilia

În acest moment, compania îl numește simplu SUV Fiat, iar numele care obține cel mai mare număr de voturi în zilele următoare va deveni numele oficial al noului SUV din segmentul B. Noul model va fi lansat în Brazilia în luna septembrie. Am mai întâlnit o strategie similară la compania Tata Motors, în India, în ceea ce privește numele modelului Tiago.

Din punct de vedere vizual, modelul Fiat are un aspect robust datorită liniilor musculare pe care le afișează. La acest aspect contribuie și elemente exterioare cum ar fi stopurile cu LED, barele de pe acoperiș și un spoiler. În interior, noul SUV va veni cu sistemul Fiat Connect Me.

Sub capotă, se așteaptă ca SUV-ul să vină cu un motor turbo de 1,0 litri cu trei cilindri, care să producă aproximativ 123 CP și cuplu maxim de 200 Nm, asociat cu o transmisie automată cu șase trepte.

Se așteaptă ca SUV-ul să aibă și o versiune mai mică, cu un motor aspirat natural de 1,3 litri care produce 109 CP și 139 Nm  cuplu, conectat la o unitate CVT. Toate aceste detalii tehnice nu au fost confirmate oficial.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: carandbike.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide