Un sucevean care conduce o mașină cu numere de înmatriculare ciudate a ajuns în arest

Autor: ProMotor 21 iun. 2021 Știri auto

Un sucevean care se declară suveran refuză în continuare să se supună legilor din România. El circula fără permis, cu o mașină pe al cărei număr de înmatriculare scrie doar numele său.

Nu este prima dată când Cornel Cernoschi, din Dornești, refuză să se supună legilor.

El s-a urcat la volan fără a avea permis de conducere și fără a înmatricula mașina. Pe plăcuțele mașinii erau inscripționate doar numele său. La sfârșitul săptămânii trecute bărbatul a ajuns din nou în arestul poliției.

Cornel Cernoschi, în vârstă de 42 de ani, a ispășit opt luni de închisoare pentru aceleași infracțiuni (conducere fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat), însă ieșit abia de câteva luni de zile a fost prins deja de mai multe ori la volan, conducând mașina cu plăcuțe personalizate cu inscripția ”Cornel Cernoschi”, scrie Monitorulsv.ro.

Pe plăcuțele mașinii erau inscripționate doar numele său: ”Cornel Cernoschi”

Ultima oară a fost prins la volan joi, 17 iunie, în jurul orei 20.00, de un echipaj de la Secția Rurală Gălănești.

Conducătorul auto s-a conformat semnalelor regulamentare de oprire și a oprit autovehiculului pe partea dreaptă a drumului comunal. El le-a înmânat agenților de poliție mai multe documente xerox, declarând verbal faptul că nu deține documentele originale ale sale și nici ale autoturismului pe care îl conduce.

Bărbatul are permisul de conducere anulat, iar mașina este radiată din circulație din anul 2018

Suceveanul se revendică membru în organizația „Suveranilor”, care contestă orânduirea din România. Mișcarea se opune statului, indiferent de forma acestuia. Ideologia „suveranilor” este un amestec de credințe în drepturile proprietarilor de pământuri, cu precepte din Biblie.

Bărbatul din Dornești pare a fi din nou aproape de o perioadă mai lungă de stat după gratii.

Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți urmează să decidă ce măsuri va lua în continuare față de inculpat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Monitorulsv.ro



Comentarii
Inchide