Poliția face colecție de permise suspendate. 14 șoferi lăsați pietoni în 60 de minute

Autor: Elena Luchian 28 iul. 2021 Știri auto

Poliția face colecție de permise suspendate. A lăsat 14 șoferi fără dreptul de a conduce în 60 de minute. Care a fost motivul?

GALERIE FOTO

După weekend-ul negru cu 24 de persoane decedate în mai puțin de trei zile pe șoselele din România, poliția face eforturi pentru a opri carnagiul. Un echipaj de poliție a bătut un record în ceea ce privește numărul de permise suspendate. Nu mai puțin de 14 șoferi au rămas fără dreptul de a conduce un autovehicul pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Pentru toți motivul suspendării este același: viteza excesivă. Peste 50 km/h peste limita legală in zonă.

S-a întâmplat pe DN2, în județul Bacău. “Culmea ironiei este – spun oamenii legii – s-a întâmplat fix după accidentul tragic de pe același tronson de drum, unde au decedat 7 persoane, doi dintre acestea fiind copii.”

Imaginea cu cele 14 permise suspendate a apărut pe pagina de Facebook “Polițiștii au umor”. “România, Marea Britanie, China, Italia, Ungaria…. Nu, nu este un team building, sunt țările din care provin cei 14 conducători auto rămași pietoni azi pe D.N. 2, în jud. Bacău, în urma nerespectării vitezei legale. În cât timp credeți că a fost strânsă această „chintă royală”? În fix #60 de minute! La fiecare aproape #5 minute un șofer a încălcat limita de viteză cu peste 50 de km./h pentru tronsonul de drum pe care au fost depistați!”, explică polițiștii. “Încă vi se par prea dure sancțiunile? Credeți că a înțeles cineva ceva?”, întreabă revoltați oamenii legii.

14 permise suspendate după un weekend cu număr record de decese

Potrivit raportului Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, sâmbătă și duminică au avut loc 17 intervenții pentru extragerea victimelor din autoturismele implicate în accidente.

În ciuda eforturilor echipajelor de salvare, 24 de persoane și-au pierdut viața pe șoselele din România în mai puțin de trei zile. Nouă decese s-au înregistrat vineri, alte cinci sâmbătă și zece – duminică. Șapte dintre acestea au murit pe DN2/E85 după ce un autoturism și un microbuz s-au ciocnit frontal. Alte două victime sunt în stare gravă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide